About the author

3 Comments

 1. 1

  combat

  Hát azért ehhez az is kellett, hogy a Broncos D elvárt alatt játszott, az Eagles meg ihletett formában van.

  Például az 1. videóban azért Miller bár valóban tétovázik vagy inkább kivár, annyira nem eszi meg a csalit. Ha Talib csak egy picit jobban megoldja a feladatát (na ő tényleg elhitte, hogy futás lesz és nem a saját dolgára figyelt)…

  Bár ettől még persze jár a taps a Sasoknak.

 2. 2

  acsdav2

  Az első játék nem az a tipikus RPO játék, de ettől lesz zseniális. Nekem elsőre egy ilyen read option-RPO hibridnek tűnik. Mert, ha nagyon Wentz felé lépett volna Miller, akkor simán a futó kezébe adja és egy tipikus read optiont látunk, egy blokkolatlan pass-rusherrel. Viszont, ha megtartja, akkor passzolnia kell. Abban nem vagyok biztos, hogy látta-e Wentz Talib mozgását és ezért tartotta-e meg a labdát vagy csak bízott benne, hogy megeszi a futójátékot és Jeffrey üresen marad. Akárhogy is történt zseniális volt, mindenesetre mostanában ezt a játékot többször nem nagyon vehetik elő, mert készülni fognak rá a cornerbackek. És ha nem eszik meg a futást, akkor a pass-rusher lévén egy sack lehet a játék vége.
  Köszönet a cikkért Katona Daninak! Hiányoznak a hét játékai rovatok, ezért mindig örülök, ha van egy ilyen elemzős cikk! :)

 3. 3

  Kopi3.14

  Szerintem az első play során egy hibát követett el Miller: nem zúzott tovább, hogy minél beljebb tereljen mindenkit a zsebbe. Ha nem teszi, akkor 1) simán negatív yardos play, 2) a fal mögé szorul be mindkét támadó, így a futás ezirányba megfogva, a passzvédekezés terén pedig elvégezte a feladatát rendesen.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team