Connect with us

Hír

Lacy vezetheti a Seahawks futójátékát

A Seahawks futójátéka finoman szólva is akadozott az utóbbi hetekben, nem igazán találják, hogy kivel és hogyan kellene a földön haladni. Összességében 21.-ek a ligában 97,6 yardos átlaggal, de ha kivesszük Wilson futásait és csak a futókra koncentrálunk, akkor sokkal rosszabb a helyzet, hiszen a csapat irányítója közel 30 yardot átlagol meccsenként.

 

 

A legjobbjuk a poszton talán az újonc Chris Carson volt, de ő hamar IR-re került, így elég sok variációt próbáltak már ki. Elég sokat váltogatták a futóikat, volt a pályán Eddie Lacy, Thomas Rawls és JD McKissic is az utóbbi pár hétben, de Carsonon kívül egy running backnek sem volt 12 futásnál többje egy meccsen. Most Carroll elmondása szerint “nagyon sokat fogjuk Eddie-t látni” a pályán.

 

Úgy érzem eddig nem volt meg a ritmusunk. Szerintem én is visszatartottam őket azzal, hogy nagyon elosztottam a lehetőségeket és próbáltam kitalálni, mi legyen. Úgyhogy ahogy ráfordulunk a szezon második felére, remélhetőleg sikerül valami haladást elérnünk.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!