Connect with us

Hír

Mariota magát hibáztatja a négy interception miatt

A Pittsburgh Steelers a vártnál simábban verte meg a Titans gárdáját a heti TNF meccsen, ami az ő remek teljesítményük mellett Marcus Mariota négy interceptionjének is köszönhető. Ez a négy labdaeladás megpecsételte a csapata sorsát, még akkor is, ha az utolsó kettő már akkor született, amikor nagy volt a hátrány. A fiatal QB pedig nem akar kibújni a felelősség alól.

 

 

Ha négy interceptiont dobsz, akkor nehéz nyerni. Az én hibáim voltak. Azokban a szituációkba én hoztam meg a döntést és láthatóan rossz döntéseket hoztam.

 

A négy labdaszerzésből hármat is pontokra váltott a Steelers, ilyen esetben pedig ritkán nyer az a csapat, akinek több turnoverje van. Mariota egyértelműen hibáztatható a rossz döntésekért, de érdemes azt is megjegyezni, hogy a támadófala sem védi olyan hatékonyan mint tavaly. Ezen a mérkőzésen ötször sackelték és passzainak harmadánál nyomás alatt volt. A Titans fal még mindig a liga elejéhez tartozik, de már nincs bent a top5 egység között, ez pedig meg is látszik néha az offense teljesítményén.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!