Connect with us

Hír

Penn: Hülyeség, hogy nem védjük meg Carrt

Miko Grimes az NFL önjelölt hülye futballistafelesége (ez nem azt jelenti, hogy ez az általános, sőt, mondjuk inkább úgy, hogy ő egymaga annyira idióta, hogy másnak már nem is kell, így is megvan az átlag). Csak röviden összefoglalva, ő az:

 

  • akit a Dolphins stadionjában őrizet alá vettek a rendőrök, mert azt hitte, neki mindenhová szabad bejárása van,
  • aki belsős infókat szivárogtatott ki, amiért jórészt kivágták Grimest,
  • aki ingyenélőnek nevezte Ryan Tannehillt és lehülyézte a szurkolóit,
  • aki kifejtette, hogy a Dolphins soha nem lesz nagy, ameddig Stephen Ross a tulaj, Tannenbaum a GM és Tannehill az irányító,
  • aki nyilvánosan lezsidózta Stephen Rosst úgy, hogy a férje új csapatát birtokló Glazer család is zsidó,
  • aki azt írta Jay Glazernek, miután az szolidan megkérte a Twitteren, hogy álljon már le, hogy “kapd be a f*szom”.

 

Nos, egy ideje ez a nagyon szimpatikus nő már nem hallatta a hangját, ez pedig nyilván nem állapot, így az utóbbi időben azt kezdte el fejtegetni, hogy az Oakland Raiders támadófala azért nem védte meg Derek Carrt (aki emiatt meg is sérült), mert az irányító nem térdelt velük a himnusz alatt. Ez egyébként korábban is felmerült már a rosszhiszeműek körében, a guard Kelechi Osemele rögtön le is nyilatkozta a dologról, hogy baromság. Most, hogy Miko nagyon intenzíven megint előjött ezzel, Donald Penn is kénytelen volt megszólalni a Twitteren:

 

Őrület, ahogy az emberek képesek hazugságokat gyártani csak azért, hogy pár percre rájuk figyeljenek. Remélem, hogy megérte ez a rengetek hazudozás

 

Csak a miheztartás végett, a Broncos elleni ominózus játék során egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a támadófal direkt rosszul blokkolt volna. Az egy késleltetett screen volt a TE Jared Cooknak, ahol a támadófal 4 másodpercig is tisztán tartotta a zsebet, mialatt Carrnak nyugodtan lett volna ideje és esélye passzolni. Nem tette, menekülni kezdett a védők között, majd jött a safety Darian Stewart és a szerencsétlen tackle.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!