Connect with us

Érdekességek

A Chiefs olyan rekordot dönthet meg, amire Alex Smith lenne a legbüszkébb

Ugyan Alex Smith nem lép pályára a Broncos ellen a zárófordulóban – Pat Mahomes kezd helyette – és így ő maga nem biztosíthatja be a rekordot, a csapattársai viszont megtehetik ezt. Mindössze annyit kell tenniük, hogy nem adják el a labdát egyetlen egyszer sem.

 

 

A Chiefs jelenleg ugyanis 9 eladott labdánál tart, ami NFL-rekord lenne egy szezonon belül. A jelenlegi, 10 turnoveres rekordot két csapat tartja holtversenyben: a 2010-es Patriots Tom Bradyvel és a 2011-es San Francisco 49ers Alex Smithszel. Bradynek akkor négy interceptionje volt, Smithnek pedig öt.

 

Érdekes, hogy Smithnek idén is öt interceptionje van csupán, ráadásul csak két elvesztett fumble-t írhattunk fel a csapat számlájára. Akkor hogy jön ki mégis a 9 eladott labda? Emlékezhetünk, hogy Travis Kelce és Tyreek Hill is dobott interceptiont már idén. Úgyhogy most az újonc és élete első profi meccsére készüli Pat Mahomeson van a világ szeme, hogy a Broncos kiváló védelme ellen egyszer se adja el a labdát és biztosítsa be a csapatnak a rekordot, ami tökéletesen illeszkedik Alex Smith játékához és mentalitásához.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!