Connect with us

Hír

Arians: Peterson maradhat David Johnson cseréjeként

Adrian Peterson nem rég jelentette be, hogy szeretne a következő szezonban is pályán lenni, miután idén már nem léphet pályára sérülés miatt. Bruce Arians azt mondta, hogy kétség sem férhet hozzá, hogy a veterán futó pályára fog lépni 2018-ban. Peterson 32 éves lett márciusban és a következő idényre érvényes szerződése van még, a Cardinalsnak a futó jövőre 3,5 millió dollárba fog kerülni, ha megtartják. Az arizonai csapatnak azonban van már egy első számú futója, David Johnson 2018-ban vissza fog térni csukló sérülése után, és ezzel Peterson csak második számú RB lehet a csapatnál. Arians azt mondta, hogy lesz elég munka jövőre mindkét futónak.

David megtanulta a leckét és tudja, nincs rá szükség minden játékban.

Peterson idén 448 yardot futott 129 próbálkozásból és emellett még elért két touchdownt is hat mérkőzésen. Az előző szezonban Jonhnson 293 futásból 1239 egységet gyűjtött, emellett még volt 80 elkapása is 879 yardért. Arianstól próbálták megtudni, hogy a működhet-e Jonhson és Peterson közös munkája a következő szezonban, de az edző a következő választ adta az érdeklődőknek:

 Nem foglalkozom még a következő idénnyel. Van elég problémám a mostani Redskins elleni mérkőzéssel.

Vajon Peterson, hogy viselné, ha mellőzve lenne Arizonában? Hiszen idén a Saintsnél kezdett, onnan azért jött el, mert Ingram és Kamara mögött nem kapott elég lehetőséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!