Connect with us

Hír

Brady: Nem minden sztori végződik happy enddel

Eli Manning padoztatása az egész NFL világot megrázta, és a nagy többség óriási tiszteletlenségnek tartja ezt a döntést a Giants kétszeres bajnokával szemben. Tom Brady nem fogalmazott ilyen élesen, inkább sajnálja, hogy ez megtörténhet, de ez benne van az NFL-ben.

 

 

Amit elért a karrierje során, azért minden tiszteletet megérdemel. Két döntőt is elbuktunk ellene, ahol megmutatta a keménységét és az odaadását, és a vereségek ellenére az én tiszteletemet is kivívta. Egy NFL csapatot egy dolog éltet, hogy bajnok legyen, Eli pedig ezt kétszer is elhozta New Yorkba, szóval ez elég faramuci helyzet most.

– mondta a Patriots legendája.

 

Az, hogy Eli Manning nem játszik jól, talán mindenki elismeri. Ha év végén netán elcserélnék, még sokan meg is értenék a döntést. De az, hogy Geno Smith kedvéért lecserélik egy már amúgy is odaveszett szezonban, ráadásul ilyen megalázó módon, azt sokan nem nyelték le az NFL berkein belül. Brady szerint azonban nem minden sztori ér boldog véget.

 

A történelemben számos hasonló szituáció történt már. 49ers fanként Joe Montanát, Jerry Rice-t vagy Ronnie Lottot már mezben látni játszani ráébersztett arra, hogy ebben a sportban nem minden sztori ér véget happy enddel. Sok szurkoló szereti a tündérmeséket ha a saját csapatának legendájáról van szó, de ez nem mindig történik meg. Ott van például Michael Jordan. Ki gondolta volna bármikor is, hogy fog a Bullson kívül más csapatban játszani? A profi sportnak vannak ilyen velejárói is, amivel együtt kell élnie mindenkinek.

 

Brady nagyon bölcsen fogalmazott, hiszen már korábban tett arra utalást, hogy az sem biztos, hogy a Patriotsban fejezi be pályafutását, hiszen még ő sincs biztonságban a fizetési keret bevezetése miatt. Bár meglepődnénk, ha bekövetkezne egy másik csapathoz való távozása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!