Connect with us

Hír

Éhes vagy? Szerezz egy HC állást az NFL-ben!

Számtalan olyan sztoriról hallottunk már, hogy egyes NFL csapatok milyen ajándékokat kapnak a város különböző üzleteiről. Legtöbbször ételről hallunk, amivel a kis üzletek vagy vállalatok kedveskednek a játékosoknak és/vagy a szurkolóknak. Most is ez a helyzet, ezúttal a Jaguars a kedvezményezett.

 

 

A Jaguars halad a playoff felé, amire nagyon régóta nem volt példa Floridában. A siker egyik letételesének Doug Marronét tartják, akinek szerettek volna kedveskedni, és elősegíteni a jó kedvét és motivációját a rájátszásért való harcban. Marrone megosztotta egyik fétisét az ESPN-nel, méghozzá a párizsit, amire lecsapott az egyik nagy cég.

 

Imádom a párizsit! Egyszerűen imádom! Ha lenne egy evőverseny, ahol ezt kellene elfogyasztani, többszörös címvédő lennék! Szerintem több párizsit eszek mint bárki más a világon.

 

Nos, ezt most bizonyíthatja! A rendkívül kreatív nevű The Beef Checkoff and National Hot Dog and Sausage Council szeretett volna kedveskedni Marrone vágyának azért, amiért 6 kínkeserves szezont követően elhozhatja a rájátszást a Jaguars számára. A szervezet 350 fontnyi párizsit küldött el a Jaguars stadionjába, ami nagyjából 159 kilogrammnak felel meg. Hogy hogyan fog ennyi húst hűtve tartani, az már egy érdekes kérdés, de ekkora mennyiségből ki fog jönni pár párizsis szendvics…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!