Connect with us

Hír

Josh Gordon elmondta, mi a hátránya annak, ha a Brownsban játszol

Hogy mi a rosszabb annál, hogy Cleveland Browns szurkoló vagy? Ha Cleveland Browns játékos vagy. A csapatnak nem jutott ki a jóból mostanában, az utóbbi két év pedig hab lenne a tortán a back-to-back 1/1-es szezonnal. Josh Gordon ki is bukott, részben emiatt, részben meg Damarious Randall-lel folytatott hadjárata miatt.

 

 

Gordon három szezon után látott újra pályát pár hete, a Green Bay Packers elleni legutóbbi meccsen pedig megvillantott régi zsenijéből egy kis szeletet a még mindig csak 26 éves elkapó. Noha az első drive-ban tarthatatlan volt, a továbbiakban nem volt kiemelkedő megmozdulása, köszönhetően annak, hogy Damarious Randall jól őrizte. A két játékos kisebb Twitter-háborúba is keveredett, ahol Gordon nem csak az ellenfelét, de saját csapatát sem méltatta túlságosan, mondván vannak hátrányai a csapatnak.

 

https://twitter.com/JOSH_GORDONXII/status/940232973483499520?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fprofootballtalk.nbcsports.com%2F2017%2F12%2F11%2Fjosh-gordon-damarious-randall-trade-barbs-on-twitter%2F

 

A tény az, hogy 0-13-mal állunk, ami miatt nyilvánvalóan a megítélésünk is rossz, és a nyomás is rajtunk van, hogy legalább egyet nyerjünk. Erre utaltam mindössze. Ez egy fiatal csapat, ami most szenved, és még rengeteg munka áll előttünk hogy ez megváltozzon. Nem csak én, mindenki tisztában van ezzel, aki látta a csapatot játszani. Sokszor csak a balszerencse választott el minket a győzelemtől, ami szintén bosszantó.

 

Hue Jackson nem kívánt a játékos Twitter-hadjáratára kommentárt fűzni, de a csapat (mostani) irányítója, DeShone Kizer reagált csapattársa kritikájára.

 

Mindenki frusztrált ebben a helyzetben, ő meg így engedte ki a gőzt. Ezért nem elítélni kell, hanem támogatni, hogy együtt kilábaljunk ebből az állapotból. Ő az egyik legjobb játékos a keretünkben, és én, mint irányító, segíteni szeretném, hogy minél jobb számai legyenek. Ezzel az általa említett hátrányokat is könnyebb lenne kiküszöbölni.

– mondta Kizer.

 

Jövőre változás lesz Clevelandben, ez már a GM cserénél is bebizonyosodott. Ám hogy ez jól vagy rosszul sül el, arra csak a későbbiekben kapunk választ. Viszont elsőként nem ártana a fejekben rendet rakni, mert amíg az új GM így kritizálja csapatát, a játékosok pedig ki vannak bukva, nehéz lesz bármin is változtatni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!