Connect with us

Érdekességek

A Bills a valaha volt egyik legrosszabb pontkülönbséggel jutott rájátszásba

A Buffalo Bills rájátszásba jutásának kalandos történetét szerintem idén mindenki ismeri. Jól indult a szezon, majd jött egy hullámvölgy, aminek kellős közepén volt egy Peterman csúcskísérlet is a dobott interceptionökre, de végül nagy nehezen minden helyreállt és a Bengals jófejűségének hála bent vannak.

 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy meggyőző teljesítménnyel lennének ott. Sőt, a rájátszások történetében, csak négy csapat volt előttük, akik rosszabb pontkülönbséggel kerültek volna be, mint ők. A Bills ugyanis -57-es mutatót tud magáénak, ami azt jelenti, hogy 57-tel több pontot kaptak, mint szereztek.

 

 

Csóválhatnánk a fejünket, hogy semmi keresnivalójuk itt, de aztán ránéztem a sorsolásra, hogy miként hozták ezt össze. Ott pedig rögtön választ is kaptam a kérdésekre. A Bills sorsolása utólag elég ütős volt. A rossz pontkülönbségben ugyanis hatalmas szerepet játszott, hogy a Patriots kétszer gyepálta el őket, a Saints a legkegyetlenebb formájában ütötte őket és Peterman is szépen segítette a Chargerst. Ezen négy mérkőzésen sikerült egy -108-as pontkülönbséget kihozni, amit már nem lehetett nagyon kozmetikázni. És akkor tegyük hozzá, hogy találkoztak a szintén rájátszás résztvevő Chiefs, Panthers, Falcons hármassal is, akik ellen +6-ot hoztak ki, ami nem nagy javítás a -108 után, de megsüvegelendő.

 

Egyébként a botrányos pontkülönbség ellenére bizakodhatnak, mert az a négy csapat, akik náluk rosszabb pontkülönbséggel került be, mind nyert egy mérkőzést. Legutóbb például a Broncos, akinek az akkori kezdőirányítójára a komment szekciójában lehet tippelni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!