Connect with us

Hír

A Jaguars sok futásra számíthat Belltől

A hétvégén a Steelers újra összecsap a Jaguars együttesével és megpróbál visszavágni az alapszakaszbeli súlyos vereségért. Az előző találkozón a hazai gárda csúnyán alábecsülte a Jacksonville védelmét és nem megfelelő gameplannel beleszaladtak a késbe (később hozzájárult a hátrány is). Ezúttal nem követnék el ezt a hibát.

 

 

A Jaguars defense minden ponton bivalyerős, de kétségtelenül a pass rush és a cornerback duó jelenti a közvetlen életveszélyt az ellenfél támadóira. Big Ben azon a mérkőzésen túl sokat és kockázatosan passzolt, ennek pedig öt interception lett az eredménye, így pedig elég nehéz meccset nyerni. Hétvégén sokkal több Bell futással és kevesebb passzal számolhat a Jaguars védelme. Bell természetesen tudja, hogy nagy lesz rajta a teher.

 

Legutóbb két touchdownt is ajándékoztunk nekik. Nem tudtuk betartani az eltervezetteket. El kellett kezdenünk felzárkózni, ezért nem tudtuk futtatni a labdát. Ezúttal az egyensúlyra akarunk törekedni. A futójáték segítségével akarjuk megverni őket, egy kis play actionnel fűszerezve.

 

A terv egyszerűnek tűnik, de ezt valószínűleg a Jacksonville is tudja, így készülni fog. Szerintem azon van a hangsúly, hogy a Steelers támadósora vigyázzon a labdára, arra nincs szükség, hogy 20+ feletti pontot tegyen fel. A Bills tökéletesen megmutatta, hogy 15 pont körüli eredménnyel már mérkőzést lehet nyerni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!