Connect with us

Hír

Big Ben: Nem ez lesz az utolsó meccsem a Heinz Fielden!

Bár többször felröppent idén a hír, hogy Ben Roethlisberger a szezon végén befejezi a profi futballt, azonban maga a sztárirányító cáfolta meg ezeket az állításokat. Ugyan a Steelers szezonja még nem ért véget, hiszen vasárnap egy szép kis erőpróba vár rájuk otthon a Jaguars ellen, de Big Ben igyekezett leszögezni, hogy nem ez lesz az utolsó mérkőzése a Pittshburg hazai pályáján:

Még nem gondolkodom a visszavonuláson és nem hinném, hogy ez lenne az utolsó meccsem a Heinz Fielden. Az egyetlen dolog, ami foglalkoztat, az a következő meccs. Mindent belefogok adni, mintha ez lenne az utolsó, hiszen sosem tudhatom, mikor fog ez véget érni. Láttuk szegény Ryan Shaziert, hogy milyen sérülést szenvedett, ezért sosem tudhatjuk, mikor következik be az utolsó pillanat. Természetesen, kívánom neki, hogy ne így érjen véget a karrierje, de ismétlem, úgy kell hozzáállni, mintha ez lenne az utolsó. Mikor felmegyek a pályára, úgy kell azt tennem, hogy élvezni fogom minden percét és küzdeni fogok az utolsó pillanatig.

Hozzá kell tenni, hogy a Steelersnek még lehet egy extra hazai meccse ebben a szezonban, hiszen ha megverik a Jaguarst és a Titans kibabrál a Patriotsszal, akkor Pittsburgh-ben fogadhatják majd a Tennessee-t az AFC döntőjében, ami bár nem lehetetlen, de meglepetést kellene produkálni a Titansnek. Mindezeket félre téve, reméljük, hogy Big Ben fog még a 2018-as szezonban is focizni és magas szinten fog teljesíteni, hiszen klasszisára szüksége van ennek az NFL-nek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!