Connect with us

Hír

Az időjárás nem lesz tényező Philadelphiában

Még ugyan öt nap hátra van a várva várt NFC döntőig, de sokan már azzal vannak elfoglalva, hogy az időjárási körülmények mennyiben fogják befolyásolni a mérkőzés képét. Philadelphiában a teli hónapok általában keménynek szoktak bizonyulni, de a farkasordító hidegtől ezúttal nem kell tartani, hiszen a meteorológusok jelzései szerint nem várható zord idő. A becslések szerint nem fog nulla fok alá merülni a hőmérő higanyszála, 4-10 Celsius fokra lehet számítani, ami üdének tekinthető a januárt figyelembe véve.

Ennek leginkább a Vikings örülhet, hiszen az Eagles már megszokta, milyen a szabad ég alatt játszani, de a Minnesota dome csapat lévén nem nagyon szeret kiutazni a hidegbe. Olyannyira nem, hogy 1982 óta (mióta fedett pályán játszanak otthon) 3-11-es mérleget tudhatnak magukénak kültéri rájátszás meccseken, a tizenegy vereségből pedig egy pont a Philly ellen jött.

Ha figyelembe vesszük azt is, hogy a zordabb időjárás melyik csapat játékstílusának kedvez, akkor még inkább érdekes lehet a Vikings helyzete, hiszen az Eagles tud olyan focit játszani, hogy ne nagyon kelljen a passzjátékban remekelni, a Minny azonban nem úgy van berendezkedve, hogy a földön oldják meg a feladat oroszlánrészét. Nekik sokkal inkább kell Thielen és Diggs parádézása ha nyerni akarnak, míg a hazai csapat a domináns futójátékával könnyen sarokba szoríthatja a vendégeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!