Connect with us

Hír

AJ McCarron szívesen ment volna a Brownsba

Nem sok olyan irányító van az NFL-ben, aki szívesen ment volna a Clevelend Brownsba, de kivételek mindig vannak, ezúttal pedig AJ McCarron, a Bengals jelenlegi csereirányítója az. A trade deadline előtt komoly próbálkozásokat tett a Cleveland, hogy megszerezze a Cincinnatitől McCarront, meg is egyeztek a felek, a Bengalsnak sikerült is benyújtania időben a papírokat a liga felé, azonban a Brownsnak ez nem jött össze, így befuccsolt a trade. A negyedéves irányító kifejtette, miért van ezen a véleményen, miért küzdene inkább a kezdőért egy gyengébb csapatban, a Bengals padjának melegítése helyett:

Küzdőszellem vagyok és akartam magamnak azt a lehetőséget. Be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok segíteni a csapatnak, hogy nyerhessenek. Úgy gondolom, Hue-val közösen sikeresek lehettünk volna, jól tudtam volna a kezei alatt játszani. Örültem volna, ha győzelmeket szerezhettem volna a csapatnak.

Az alabamai illetőségi WNSP Radio azt is megkérdezte az irányítótól, hogyan is zajlott az egész csere mizéria, ami végül kudarcba fulladt:

Az ügynököm írt egy üzenetet 15:34-kor (a határidő 16:00 volt – a szerk.), hogy van esély a cserére, maradjak közel a telefonomhoz, mert egy pár perc múlva hívni fog. A következő hívás 16:03-kor jött, szintén az ügynököm volt és mondta, hogy sajnos nem sikerült a papírmunkát időre elvégezni. Tudom, mindenkinek megvan a maga története, a Bengalsnak és a Brownsnak is, de úgy gondolom, hogy csak az tudja, hogy valóban mi történt, aki két oldalról az ügyet vezette.

Nagy kérdés, mi lesz McCarronnal a holtszezonban, hiszen újonc szerződése lejár, tavasszal fog csak eldőlni, milyen szándékai vannak vele a csapatnak. Elképzelhető, hogy a Bengals meg szeretné tartani mint Dalton cseréje, de arra is van esély, hogy szabadon igazolhatóvá válik, és akkor nyugodtan tárgyalhat más csapatokkal. Az irányító mindenesetre szívesen dolgozna korábbi edzőjével, akit a két év alatt összehozott 1-31-es mérleg ellenére megtartott a Browns vezetősége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!