Connect with us

Hír

Earl Thomast is viheti magával a Cowboys új edzője

Hatalmas fogást sikerült tető alá hoznia az eddig csendben nyugvó Dallas Cowboysnak, ugyanis a Seattle Seahawks korábbi védőkoordinátora, Kris Richard lett a csapat első komolyabb erősítése. A passzjátékok levédekezésére szakosodott edző a Cowboysban a defensive backeket fogja majd edzeni, és nem titkolt szándéka a csapatnak, hogy a jövőben majd Rod Marinelli örököseként fognak vele számolni. A mindössze 38 éves stratéga feladata lesz, hogy a fiatal játékosokból álló secondaryt ráncba szedje és egy Legion of Boomhoz hasonlító, domináns hátsó alakzatot hozzon össze.

Hálás feladat vár tehát Richardra, hiszen elképesztően tehetséges játékosokat fog a kezei közé kapni. Woods, Lewis, Awuzie mind-mind nagyon korrekt szezont futottak újoncként, mellettük Jones, Heath és Frazier sem hagyta cserben a csapatot, ezért valóban fényes jövő előtt áll ez az egység. A legfontosabb feladata mindenképp az lesz az új edzőnek, hogy megtalálja Byron Jones valódi szerepét a védelemben, sokan úgy vélik, hogy safety helyett inkább cornerként fog majd számítani rá, ami sok egyéb találgatást vethet fel.

Így pedig megnyílhat egy opció Earl Thomas esetleges leigazolására is. Korábban már szóltak olyan pletykák az All-Pro free safetyről, hogy el fogja hagyni a nyugati parti csapatot, sőt még Jason Garrett felé is tett olyan kommenteket, hogy szívesen lenne Tehenész, ha meg tudnák őt szerezni. Thomast megfizetni viszont nem lesz egyszerű, elit fizetést kell adni neki, ami a Dallas jelenlegi fizetési sapkája alá nehezen szorítható be, így komolyan el kell gondolkoznia a front office-nak, kinek a szerződéséhez nyúljanak, ha valóban le akarják igazolni Richard egyik kedvenc játékosát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!