Connect with us

Hír

Kihirdették a Walter Payton díj döntőseit

Az NFL-ben szokássá vált, hogy megrendezik a Walter Payton Man of the Year Award gáláját az egyéni díjak kiosztásának napján, ahol – a nevéből adódóan – az év emberét szavazhatják meg. Az AFC döntő félidejében kihirdették a három döntőst, aki megnyerheti a díjat.

 

 

A legendás futóról elnevezett díj a játékosok pályán és pályán kívüli viselkedésének honorál. Mind a 32 csapat nevezhet egy játékost, amit később hárommá szűkítenek, ők lesznek a döntősök. Értelemszerűen közülük kerülhet ki a végső győztes. A három finalista idén Greg Olsen, Benjamin Watson és J.J. Watt lett. Olsen családi okok miatt a mellrák kutatását és a szívbetegséggel szenvedő gyermekeket támogatja alapítványával. Édesanyja ugyanis mellrák túlélő, a fia pedig szívbetegséggel született. Watson One More Foundation alapítványa a szegényeket támogatja, és azért küzd, hogy ne “rabszolgaként” kelljen élniük.

 

Watt idei tettét pedig azok is ismerik valószínűleg, akiket amúgy hidegen hagy az NFL. A Texans védőklasszisa a Harvey hurrikán által lerombolt Houstonnak szervezett gyűjtést, amivel alaposan túlteljesítette elvárásait. Watt több, mint 37 millió dollárt gyűjtött össze a károsultaknak, ami példátlan. Mindegyik játékos törekvése példaértékű, de nagyon meglepő lenne, ha nem Watt kapná az elismerést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!