Connect with us

Hír

Még nem is a csapatuk tagja, de már hosszabbított a Redskins Smithszel

Hatalmas hír volt hajnalban, hogy a Chiefs elcserélte Alex Smitht Washingtonba. Ugyan az üzlet csak március 14-én, az új ligaév kezdetén mehet végbe, már most megegyeztek a csapatok, ráadásul már azt is tudni, hogy a Redskins négy éves hosszabbítást kötött Smithszel.

 

 

Smith a hátralévő egy éves szerződéséhez egy $94 milliós, $71 millió garantáltat tartalmazó hosszabbítást kapott, amivel az ötödik legjobban fizetett irányító lesz a ligában éves átlagot tekintve. Ráadásul ez a garantált tartalom a valaha volt harmadik legtöbb, amit kiosztottak az NFL-ben. Persze azt tegyük hozzá, hogy a szerződés részleteinek hiányában a garantált rész csak egy szép szám az ügynök szájából, feltehetőleg ebben elég sok feltételes összeg lapul.

 

A Redskins, aki nem volt hajlandó igazán megfizetni Kirk Cousinst, most kiosztott egy hatalmas szerződést Alex Smithnek, aki mondjuk idén jobban játszott, mint Cousins, de feltehetőleg a legtöbb csapat inkább Cousinsra tenné le a voksát, főleg hosszú távon. Azt persze tegyük hozzá, hogy ez a szerződés bőven Cousins piaci értéke alatt van, tehát mindenképp spóroltak az irányítóposzton, főleg ha Cousins következő, körülbelül 34 millió dolláros franchise tagét vesszük alapul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!