Connect with us

Érdekességek

Nem hiába mondják, hogy édes a bosszú

A Steelers és a Jaguars vasárnapi csörtéje nem csak a nagy tét miatt lesz érdekes, hanem mert a csapatok már találkoztak az idei alapszakaszban, és egyikük számára nem alakult túl jól a meccs.

 

 

A Steelers mondhatjuk, hogy nagy meglepetésre kikapott hazai pályán a Jaguars ellen. Na de hogy? Gondolom sokan emlékeznek, hogy Ben Roethlisberger ötször is eladta a labdát, a Jaguars pedig nem kegyelmezett, és minden hibát megbosszultak. Így alakulhatott ki a 30-9-es vendég győzelem, ami miatt mindenképp szeretnének bosszút állni Tomlinék. Csakhogy nem lesz egyszerű.

 

A taktikai fortélyok helyett maradjunk a történelemnél. 2012 óta 13 alkalommal ismétlődhetett meg egy szezonon belül olyan alapszakasz párosítás a rájátszásban, ahol az egyik csapat legalább 20 ponttal nyert, pont úgy, ahogy idén a Jaguars a Steelers ellen. A 13 alkalomból mindössze egyetlen egy csapatnak sikerült bosszút állni az alapszakasz sérelmekért, méghozzá a Baltimore Ravensnek a Pittsburgh Steelers ellen a 2014-es szezonban.

 

Nem jó előjelek tehát a Steelers számára, de érthető okokból nem a babonákban, hanem saját csapatukban hisznek. Csakhogy a Jaguars védelme még jobb lett, mint az ötödik fordulós randevújuk óta, így igazán pikáns lesz nézni egy top offense és egy top defense egymás elleni ütközeteit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!