Connect with us

Hír

Tom Cable kirúgva!

Tegnap reggelre támadókoordinátorát, ma reggelre pedig támadófal-edzőjét, Tom Cable-t is kirúgta a Seahawks – úgy tűnik, minden napra marad egy jó hír a szurkolóknak. Mellesleg még nem hivatalos, de minden bizonnyal a védőkoordinátortól is megválnak majd, így szinte teljessé téve a felfordulást a csapatnál. Cable egyébként az asszisztens főedzői szerepet is ellátta a csapatnál.

 

 

Cable 2011 óta az edzői stáb tagja. Wilson ugyebár 2012-ben érkezett Seattle-be és azóta 248-szor sackelték, ami messze a legtöbb ez idő alatt az egész ligában. A dropbackjei 35,2%-ában nyomás alá került, ami szintén messze a legmagasabb arány az NFL-ben. Szóval igazából csoda, hogy eddig maradhatott Cable, akit valamiért nagyon sokra tartanak a ligában.

 

És persze nem mondhatjuk, hogy rendkívül jó alapanyagból kellett dolgoznia, de azért mégiscsak a Seahawks draftolta a legtöbb támadófalembert 2010 óta az NFL-ben. Persze itt hibás Jon Schneider general manager is, hogy nem a megfelelő tehetségeket találta meg a csapata számára, de Cable sem volt képes kihozni túl sokat belőlük. Egyébként 2016-ban három támadófalember is érkezett a top100 pick között, 2017-ben pedig cseréltek Duane Brownért, tehát azért próbálkozik Schneider, csak úgy tűnik, nem teljesen jó helyen – bár azt azért tegyük hozzá, hogy Brown érkezésével szemmel látható javulás történt a támadófal teljesítményében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!