Connect with us

Hír

Davon House harmadszor is visszatér Green Baybe

Ahogy az várható volt, a szabadügynök piac lecsendesedését követően visszaigazolta a Packers cornerbackjét, Davon House-t, miután nem kapott ajánlatot más csapatoktól. A veterán védő ismét egy 1 éves szerződést írt alá a csapattal.

 

 

A passz elleni védekezés tavaly sem volt a legjobb a Packersnél, és bár nem látni, hogy látványos lépéseket tesznek ennek javítása érdekében, amolyan “packersösen” igyekeznek megoldani ezt a problémát. Az első lépés az új védőkoordinátor, Mike Pettine személye lett, aki új színt hozhat a Capers alatt kissé megfásult védelembe. Hogy minden az ő kedve szerint működjön, egy ismerős párost hoztak neki a szabadügynök piacról. Nem csak House érkezett vissza Wisconsinba, de Tramon Williams is, aki 35 éves kora ellenére tavaly egy jó szezont produkált a Cardinalsban, ezzel összeállt a 2014-ben kezdő CB páros.

 

Nem ők voltak a legjobb CB-k a szabadügynökök között, de Kevin Kinggel kiegészülve hártom fizikális cornerback állhat Pettine rendelkezésére. Arról nem is beszélve, hogy még mindig pokolian fiatal az egység, a két veteránnal viszont sikerült befoltozni a mennyiségbeli hiányosságokat, a drafton pedig erre erősíthetnek rá a fiatalokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!