Connect with us

Hír

Reuben Foster mindent megúszhat

A korábbi első körös védőt januárban füvezés miatt kapcsoltak le a hatósági szervek, majd el sem telt egy hónap, de újra kopogtattak az ajtaján, ezúttal családon belüli erőszak vádja miatt: 8-10 alkalommal is megütötte barátnőjét, amivel maradandó sérüléseket okozott neki, továbbá illegális kaliberű lőfegyver birtokában is volt az esetkor. Ugyanakkor úgy néz ki, mindent megúszhat.

 

 

Foster áldozata az ügyvédjével közölte, hogy nem hajlandó tanúskodni vagy együttműködni a hatóságokkal. Hasonló történt egyébként Greg Hardyval is, akinek a megvert barátnője nem jelent meg a tárgyaláson, így ejtették Hardy ügyét. Vélhetően most is az a helyzet, hogy a felek peren kívül megegyeztek (legalábbis remélhetőleg, nem pedig megfélemlítésről vagy valami hasonlóról van szó), a megvert barátnő pedig kártérítést kapott a játékostól.

 

Persze Fostert ettől függetlenül még elmeszelheti a liga minimum a füvezésért és a népharag is elsodorhatja, de egyelőre valószínűtlennek tűnik, hogy egy Zeke Elliott-ügy lenne ebből (a futó barátnője az NFL illetékeseinek bőszen tanúskodott). Szakmailag mindenképp jól járna a 49ers, Foster elit volt már újoncként is, az viszont más kérdés, mennyire tolerálna az öltöző egy kvázi bizonyítottan nőverőt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!