Connect with us

Hír

A Bills nem akart mindent beáldozni egy irányítóért

Amikor Brandon Beane, a Buffalo Bills general managere felmozgott a Bengals helyére 1/12-re, egyből beindultak a teóriák, hogy vajon kinek a helyére fognak ezzel és az 1/22-es cetlivel felmozogni irányítóért. Mint kiderült, ilyen méretű felmozgásról szó sem volt.

 

 

Az, hogy a Billsnek irányító kellett, a napnál is világosabb volt. Ahogy az is, hogy ez az 1/12-es picken nem biztos, hogy összejött volna. Beane Josh Allent nézte ki magának, és már meg is volt az a partner, akivel tárgyalhatott a megszerzését illetően: John Elway és a Denver Broncos. Beane egy interjúban elmondta, hogy felvették a kapcsolatot Elway-jel az 1/5-re való felmozgás ügyében, ám egy apró szépséghiba miatt elálltak az üzlettől.

 

Úgy gondoltuk, hogy az 1/5-re reális esélyünk van. Kaptunk is egy ajánlatot, ám az nem nyerte el a tetszésünket. Az ugyanis tartalmazta az 1/22-t is, amit nem szerettünk volna odaadni senkinek a felmozgáshoz. Tudtuk, hogy reálisan csak a Broncos, a Colts, a Bucs és a Bears jöhetett szóba a cserét illetően, hiszen a Dolphins és a Cardinals is irányítót keresett, és meg akartuk őket előzni, hogy a saját kiszemeltünket választhassuk ki. Sokan mondják, hogy így is túlfizettük, de én azt mondom, hogy ha a kiszemelt irányítód után mész, akkor nem lehet szó túlfizetésről.

– mondta Beane.

 

Végül a Bucsszal sikerült megállapodniuk, akik az 1/12 mellé a Bills két második körös pickjét kapták meg. Emiatt lehetüségük volt felcserélni Edmundsért, aki szintén egy hatalmas űrt hivatott betölteni a linebacker sorban, szóval a Bills elég jól járt a saját boardjuk szerint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!