Connect with us

Hír

Trump nem látja vendégül az Eaglest a Fehér Házban

Donald Trump amerikai elnök visszavonta a meghívását az Eagles tagjai felé, miután a csapat csak egy nagyon kis számú, állítólag 10 fő alatti küldöttséggel jelent volna meg a Fehér Házban. Az elnök természetesen arra fogta a meghívó visszavonását, hogy az Eaglesnél nem tisztelik a himnuszt, ezért a Super Bowl győztes csapat fogadása helyett egy másik ceremóniát rendeznek, ahol ezt a nagyszerű nemzetet, annak katonáit tisztelik majd meg és “büszkén és hangosan játsszák majd a himnuszt”.

 

 

Trump azt is kitweetelte, hogy az öltözőben maradás ugyanannyira tiszteletlen az országgal szemben, mint a térdelés. Csak azt nem tudta, hogy az Eaglesnél egyetlen játékosa sem térdelt vagy maradt az öltözőben. Rodney McLeod, Chris Long és Malcolm Jenkins voltak azok, akik ökölbe szorítva felemelték a kezüket, így jelezve tiltakozásukat. Természetesen nem a himnusz vagy a hadsereg ellen, de Trump így próbálja csűrni csavarni a történetet.

 

Az Eaglesnél egyébként sok opciót fontolóra vettek és ötleteltek a lehetséges forgatókönyvekről. Volt arról szó, hogy aki a Fehér Házba nem szeretne menni, ők például várost néznek, és így is egy közös túra lett volna, de végül amellett döntöttek, hogy csak egy kis küldöttséget küldenek az ünnepségre. Azt tudjuk, hogy a Super Bowl MVP Nick Foles ott lett volna a Fehér Házban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!