Connect with us

Hír

BREAKING: Stefon Diggs hosszabbítása is zsebben van!

FRISSÍTÉS: Diggs 5 éves szerződéskiegészítést kapott (vagyis hat évig lesz a csapatnál), mindezt 72 millióért, ami 81-ig mehet fel teljesítményösztönzőkkel. A garantált tartalom 40 millió. A strukturálást még nem ismerjük, de az évi átlaga a kiegészítés esetében 14.4-16.2 között van, ha pedig az idei évet is számoljuk, akkor 12.5 és 13.5 millió közötti éves átlaga van. Ez számolástól függően top5-top10 elkapópénz.

Rick Spielman szokása szerint nem várja meg, hogy egy játékosa közel kerüljön a piachoz, így Eric Kendricks és Danielle Hunter után egy újabb játékossal állapodott meg hosszú távra a 2015-ös Vikings draft classból.

 

 

Stefon Diggs következett a sorban, akivel az első riportok szerint egy 5 éves hosszabbításban állapodtak meg a felek, a szerződés részletei egyelőre nem ismertek. Ezzel az alábbi játékosoknak van legalább 2020-ig szerződése: Kirk Cousins, Everson Griffen, Danielle Hunter, Xavier Rhodes, Linval Joseph, Riley Reiff, Harrison Smith, Eric Kendricks, Dalvin Cook, és immáron Stefon Diggs is ebbe a csoportba tartozik. Így már csak Anthony Barr az, akinek a hosszabbításáról dönteni kell, neki szintén ez az utolsó éve az újoncszerződéséből.

 

Amint megtudjuk a szerződés további részleteit, frissítjük a cikket!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!