Connect with us

Hír

Hatalmas meglepetés: A Jets nyitott Bridgewater elcserélésére

Ha előtte nem lett volna nyilvánvaló, Sam Darnold draftolásakor teljesen egyértelművé vált, hogy a Jets nem Teddy Bridgewaterrel képeli el a jövőt, így ha minden jól megy, megpróbálják elcserélni a sérülésből visszatérő irányítót. Ez a “sejtésünk” most megerősítést nyert, hiszen több olyan hír is napvilágot látott tegnap, hogy a Jets nyitott Bridgewater elcserélésére – a jó áron, a jó körülmények közt. Ez most mindenkit lesokkolt, ugye?

 

 

Ahhoz viszont, hogy piacot teremtsenek irányítójuknak, és hogy bizonyítsák, a térde kiváló állapotban van – tehát bírja a gyűrődést -, minél többet próbálják majd játszatni az előszezonban. Teddy ugyanis tavaly mindössze 9 snapet játszott a Vikings utolsó meccsén és ez sem számított túl nagy megterhelésnek, így nem látta senki őt érdemleges meccsszituációban 2015 óta. Persze az előszezon sem ugyanaz, mint az alapszakasz, de legalább azt fel lehet mérni, hogy mennyire mozog jól és hogyan bírja az ütéseket.

 

Bridgewater mellett egyébként a Jetsnek meg kell próbálnia minél többet játszatnia az újonc Darnoldot is az előszezonban, hogy tapasztalatot szerezzen és hogy alkalmas legyen kivezetni csapatát akár az első héten is. A legjobb forgatókönyv az lehet a Jets számára, ha Darnold és Bridgewater is remekel, hiszen akkor előzőt be lehet dobni a mély vízbe, utóbbit pedig el lehet cserélni valahová. Az persze nagy kérdés, hogy kinek fog kelleni Bridgwater, hiszen a kezdő posztok azért le vannak osztva és hacsak valami – épp Bridgwateréhez hasonló – sérülés nem történik, akkor csak valamelyik másik cserepadra mehet majd a fiatal irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!