Connect with us

Hír

Kezdő centerét vesztette a Cardinals

Az Arizona Cardinals centere, A.Q. Shipley térdszalagja elszakadt az egyik hétvégi edzésen, így kihagyni kényszerül a teljes 2018-as szezont. A 32 éves játékos volt az egyetlen Cardinals támadófalember, aki az utóbbi két évben az összes mérkőzésen pályára tudott lépni kezdőként.

 

 

Shipley volt a fal vezére és agya is, az ő felelőssége volt, hogy mindenki ugyanazt lássa és harmóniában működjön a teljes offensive line. Az ő kiesésével a harmadik körös újonc Mason Cole-ra hárul ez a felelősség, aki a Michigan egyetemen pallérozódott, ahol tackle-t is játszott a centeren kívül. Shipley-nek egyébként lejár a szerződése év végén, így ha Cole jól teljesít újoncként, akkor minden bizonnyal nem tartanak majd igényt a most megsérült veterán szolgálataira a 2018-as szezont követően.

 

A pintyek támadófala tavaly nagyon sok sérüléstől szenvedett és így az egyik legrosszabbak voltak a ligában. Idén viszont visszatér DJ Humphries és Mike Iupati LT, illetve LG poszton, a jobb oldalon pedig két új szerzemény, Justin Pugh és Andre Smith fog szerepelni – előbbi kifejezetten jó játékot nyújtott két-három éve guard poszton -, a Cardinals szurkolói pedig azt remélik, hogy a felforgatott egység nagy javuláson fog keresztül menni a 2018-as évre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!