Connect with us

Hír

Luck: Nem tudtam, hogy fogom-e még valaha élvezni a focit

Andrew Luck annyira élvezte, hogy 18 hónap után újra focimeccsen játszhatott, hogy kifejezetten örült, mikor egy ellenfele megütötte. A Colts irányítója két drive-ot volt fent a pályán a Seahawks ellen, 2016 óta először láthattuk őt mérkőzésszituációban. Ez a két drive pedig nagyon fontos volt számára és a sérült válla számára.

 

Az első play elég idegtépő minden meccsen, de a main különösen az volt. Azután lelassul kicsit a játék és átveszi az idegesség helyét a huddle, a playhívás, a támadóidő, a felállás a line of scrimmage-re és a többi. Jobb szó híján természetes volt a játék.

 

Luck kilencből hat jó passzal zárt 67 yardért és egyszer meg is iramodott a labdával a kezében, majd Bobby Wagner állította meg egy yard után. Az irányító viszont nagyon simán állt fel az ütésből.

 

Valami olyasmi játszódott le bennem, hogy OK, megütöttek, állj fel és bizonyosodj meg róla, hogy nem törtek ketté a pályán. Valószínűleg most voltam a legizgatottabb életemben és soha nem is leszek ennyire izgatott egy ütéstől.

 

Luck nagyon jól érezte magát a bőrében és talán nem csoda, hogy vállasérülése óta nem tudta, fog-e még ilyen jól szórakozni focipályán.

 

Próbáltam kordában tartani az érzelmeimet, de aztán úgy voltam vele, hogy hagyom a francba. Érezni fogom amit érezni fogok és kész. Kicsit el is tűnt a nyomás rólam, és nagyon jól szórakoztam. Nem is tudom, hogy szórakoztam-e valaha ilyen jól foci közben. Nem is tudtam, hogy fogok-e még egyáltalán ilyen jól szórakozni focizás közben.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!