Connect with us

Hír

C.J. Mosley nélkül összeomlott a Ravens védelem

A Baltimore Ravens az első mérkőzéses gálázás után, elvesztette a csoportrivális Bengals elleni csatát, így lépéshátrányba került a csoportban. A vereség okai elég sokrétűek, a támadósor akadozott és több labdát is eladott, mégis érdemes a védelmet is elővenni a vereség kapcsán.

 

Az első félidőben mintha pályán se lett volna a rettegett defense, aminek fő oka, kapitányuk, C.J. Mosley kiesése volt. A linebacker a mérkőzés elején dőlt, ki helyét pedig senki nem tudta betölteni, a sorokat pedig a második félidőig nem is sikerült rendezni. A védelem kapitányának kiesése után a Bengals három tükörsima támadást vezetett és mindegyiket touchdownnal zárta le.

 

 

Mosley kiesése után Patrick Onwuasor vette át a védelem irányítását, de nem igazán járt sikerrel, így a második játékrészre már Weddle kezében volt az irányítás. Mosley kiesése kétségtelenül fájó, de mindenképpen érdekes, hogy ennyire bedöntötte a védelmet. Főleg, hogy leginkább a secondary zavarodott meg, Youngot többször egy az egyben verte meg embere, de a fiatal Humphrey sem bírt az emberével. Kicsit az edzők felelőssége is megjegyezhető, mert Green az első és a második TD elkapása után sem lett kettőzve, bíztak abban, hogy a játékosaik egy az egy ellen is megoldják a védekezést.

 

Egy vezér kiesése mindig nagy gondot okoz és látszik, hogy egyetlen láncszem kiesése is nagy veszteségeket tud okozni rövid idő alatt. A második félidőben már megtörténtek a szüksége változtatások és a Bengals nem is tudott több TD-t szerezni, ráadásul csak a Ravens offense-nek köszönhették, hogy idő előtt le tudták zárni a meccset. Mindenesetre a Bengals ezzel 12-9-re áll a Ravens ellen a John Harbaugh éra alatt, az utolsó 10 mérkőzésből pedig csak kettőn nem sikerült győzniük.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!