Connect with us

Érdekességek

Ryan Fitzpatrick mutatta meg, mekkora csalódás is Jameis Winston

Jameis Winston 1/1-es pick volt három éve, a franchise arca és jövője azonban óriási csalódás eddig. Olyannyira, hogy Ryan Fitzpatrick nevetve játszotta ki a kezdőből: hiába járt le ugyanis Winston három mérkőzéses eltiltása, a legtöbb szakértő szerint Fitzpatrick marad a kezdő – teljesen megérdemelten!

 

 

Fitzpatrick az elmúlt három meccsen 400+ yardot passzolt, a vezetésével a Bucs legyőzte a Saintst és az Eaglest, illetve a Steelersszel is partiban volt, jelenleg vezeti a csoportját.

 

[quote]Fitzpatrick már most annyi győzelmet szerzett három hét alatt, mint Winston tavaly 13 meccsen (bár a korábbi 1/1-es két meccsen is megsérült).[/quote]

 

Ha az elmúlt 12 meccset nézzük, akkor Winston és Fitzpatrick és 6-6 meccsen kezdett a Bucsban. Fitzmagic 4-2-es mérleget tud felmutatni, míg Wnston 1-5-öt. Winston 275,2 yardot átlagolt ez idő alatt 9/5-ös TD/INT arány mellett, míg Fitzpatrick mérlege 329,2 yardot, 14 TD, 5 INT. Azonban nem csak a sima statisztikák terén jobb, hanem egyszerűen jobban olvassa a játékot, érzi a zsebet, gyorsabban szabadul a labdától és vigyáz is a labdára. Nem véletlenül sackelték csak nyolcszor hat meccs alatt (0 fumble), míg Winston 22 sacket nyelt be és hétszer hagyta el a labdát.

 

Hosszú távon még mindig Winston a franchise jövője, de ameddig Fitzpatrick nem veszít el sorozatban 2-3 meccset, vagy nem kezd el borzasztóan játszani, addig nincs sok értelme elvenni tőle a kezdő pozíciót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!