Connect with us

Minden ami NFL

A trade deadline győztesei és vesztesei

Kedden volt a trade deadline, vagyis már nem lehet cserélni az NFL-ben a szezon végéig. Tegnap kibeszéltük, hogy jól vagy rosszul dolgoztak-e a csapatok, most pedig megnézzük, kik nyertek és kik veszítettek sokat kedd este.

 

Győztesek

 

Washington Redskins

 

A Redskins 5-2-vel vezeti a csoportját, elsősorban a meglepően jó védelmének köszönhetően. Most pedig dobtak egy nagyot az egységen, miután egy 4. körért cserébe megszerezték Ha Ha Clinton-Dixet, aki nem mellesleg a 4. legjobb safety a ligában jelenleg a PFF alapján (legalábbis azok közül, akik legalább a snapek felén a pályán voltak). Nem mellesleg a legjobb D.J. Swearinger Sr., így a liga talán legjobb safety-duója most már Washingtonban van.

 

Golden Tate

 

Az elkapó imádott a Lionsben játszani, szerintem nem is akart elmenni, de ha már mennie kellett, akkor kevés jobb hely van a ligában, mint a regnáló bajnok, ahol komoly esélye lehet a rájátszásra. Ha pedig az Eaglesben is hozza a formáját, jövőre nagyon sok pénzt kereshet majd.

 

Mindenki, aki érintett a Demaryius Thomas cserében

 

Thomas egy elég jó elkapó, de már 30 éves és a Broncos nem egy potens csapat jelenleg. Nyilván boldog lehet most, hogy elkerült ahhoz a Texanshoz, ami vezeti a csoportját és komoly esélyei vannak a rájátszásra. A Houston is boldog lehet, hisz egy negyedik körért szereztek egy tök jó elkapót a PO-runhoz, illetve a Broncos is örülhet, mivel jövőre úgy is kivágták volna Thomast a 14 milliós fizetése miatt. Mindenki nyert.

 

 

Dante Fowler Jr

 

A szenvedő Jaguarsból elment a 8-0-s Ramsbe, ahol Suh és Donald mellett pusztíthat. Fowler nem egy top játékos, de Donaldék mellett elitnek tűnhet, ami a következő szerződésén is meglátszik majd, amint jövőre szabadügynök lesz.

 

Carson Wentz

 

Az Eaglest nem mondanám feltétlen győztesnek, de Wentz mindenképp az. Nelson Agholor helyett megkapta a liga messze legjobb yard after catch elkapóját, aki ráadásul 3. downoknál is zseniális – ez minden irányító álma.

 

Blake Bortles

 

Nem hozott a helyére senkit a Jaguars, így még ideig óráig kezdő maradhat. A pénzét úgy is megkapná persze, de legalább a pályán lesz és az is valami.

 

 

 

Oakland Raiders

 

Látva, hogy Tate mennyibe került, az Amari Cooper-csere borzalmasan egyoldalúnak tűnik. Lehuzták a Cowboyst, most mindenki röhöghet a markába.

 

Vesztesek

 

Green Bay Packers

 

Lehet érvelni az új FA-felfogással, de HaHa elvesztését egy negyedik körért én akkor sem tudom pozitívan értékelni. Eddig sem jött be a “legjobb DB-inket elengedjük, aztán valahogy megoldjuk a pótlásukat” filozófia, ameddig Earl Thomas nem érkezik a piacról, addig nem a Packers ennek a cserének a győztese.

 

 

NFC West

 

A csoport és talán az egész liga legerősebb csapata még erősebb lett. Ennek aligha örül ott bárki, bár a mérlegek alapján egyedül a Seahawks bosszankodhat.

 

CB-hiányos csapatok és Cornerek

 

Egyedül Eli Apple váltott csapatot, Janoris Jenkins, Patrick Peterson és Gareon Conley pedig maradt a helyén. Pedig vélhetően mindhárman jobban érezték volna magukat egy contender csapatban a Giants, Cardinals és Raiders helyett.

 

Matt Stafford

 

Ugyanaz, mint Wentznél, csak fordítva.

 

Cowboys

 

Korábban győztesnek tituláltam a Cowboyst, úgy tűnt, hogy jól jártak a Cooper cserével. De bármikor egy Golden Tate egy harmadik körért, mint Amari Cooper egy elsőért.

 

 

LeSean McCoy

 

Maradt a Billsben, pedig sokat pletykálták, hogy mehet az Eaglesbe. Bár szerintem nagyon kevés olyan csapat van most, ahol rosszabb lenni, mint a szenvedő, sokadik irányítóval kiálló Buffalóban.

 

Nelson Agholor

 

Ha valaki, ő sokat veszített Tate-tel. Idén nagyon gyenge, a volt Lions-elkapó pedig hasonló szerepkörben, csak sokkal jobban játszik, mint ő. Kevesebb targetje lesz, a számai is romlani fognak, jövőre pedig 9 milliót lehet spórolni rajta, ha elküldik. Súlyos játékpercekbe és milliókba kerülhet neki a konkurencia.

 

Chester és Én 

 

A kedvenc csapatunk elcserélte a kedvenc játékosunkat. Szar minden.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!