Connect with us

Érdekességek

Amennyire bekezdett, annyira leeresztett a Jets védelme

Ha valamire nem lehetett panasza a Jets szurkolónak a csalódást keltő 2017-es szezon után, az a védelem. Todd Bowles munkássága remekül látszik az egységen, de úgy tűnik a jó kezdést nem tudták fenntartani.

 

 

A Jets védelme is inkább a “trendeknek” volt megfelelő, vagyis nem hoztak ligaelit számokat se passzok, se futások megállításában, cserébe 15 turnovert szereztek hat meccs alatt. Ez segített abban, hogy ismét borítsák a papírformát, és lesajnált csapatként 3-3-as kezdést produkáljanak. Azóta viszont a defense nem szerzett labdát az ellenfelétől, ami egy ötmeccses szériát takar, és amivel behozták a negatív rekordot az NFL-ben. Nem mellesleg ezt az öt meccset egyaránt elvesztették, így nem csoda, hogy Jamal Adams is kiakadt korábban. Most ismét ő szólalt meg a turnoverek hiánya kapcsán.

 

Egyszerűen muszáj labdát szereznünk. Mindannyian tudjuk, hogy szükséges lenne a győzelmeinkhez, a támadósorunk segítéséhez, de hiába sulykoljuk magunkba, nem megy. Ez persze mindnyájunkat frusztráltsággal tölti el, és tudjuk, hogy nem beszélni kell erről, hanem tenni ellene. Ezen dolgozunk jelenleg is.

– mondta a safety.

 

Todd Bowles ismét az állásáért küzdhet a szezon végén, így nem jött jól, hogy a védelme messze alulteljesíti magát az első hetekhez képest. Vasárnap a Titans otthonába utaznak, így ott kell visszatalálniuk a helyes útra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!