Connect with us

Hír

Brady: Ez még nem a Super Bowl

Karrierjük során mindössze másodszor, Tom Brady és Aaron Rodgers holnap éjjel összecsap egymással. Mindenki nagyon várja a mérkőzést, de a Patriots irányítója szeretne mindenkit emlékeztetni, hogy nem olyan nagy dolog ez, csak az alapszakasz felénél járunk…

 

 

Izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban. Nagy a tét mindkét csapatnak, de nem szeretném, ha többről szólna, mint ami valójában. Ez nem a Super Bowl. Ez nem egy rájátszásmeccs. Persze minden meccs fontos, de ha kikapsz, nincs vége a szezonnak. Olyan csapat ellen játszunk, amelyiknek már nem nagyon szabad hibáznia. Olyan irányító ellen játszunk, aki másodpercek alatt képes visszajönni és pontokat szerezni, úgyhogy izgatott vagyok. A legjobb formánkat próbáljuk majd hozni egy kiváló csapat ellen.

 

A Patriots 1-2-ről állt fel és nyert ötöt zsinórban, ezzel ismét versenyben lehetnek az első kiemelésért januárra. A Packers 3-3-1-gyel áll, idegenben még nem nyertek meccset és mivel a következő öt hétben négyet idegenben játszanak, kezd szorulni a hurok. Úgyhogy van tét bőven mindkét csapat számára, de ahogy Brady mondta, még akkor sem veszik el semmi, ha most bármelyik fél kikap.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!