Connect with us

Hír

LeSean McCoy-jal 2019-ben is számol a Bills

Sokáig úgy tűnt, hogy LeSean McCoy is távozik a trade deadline napján, ám végül a veterán futó maradt Buffalóban. A GM szerint ez nem véletlen, hiszen jövőre is tervei vannak a legértékesebb támadójukkal.

 

 

Amikor Brandon Beane átvette a general manager széket a Billsnél, egy kisebb átalakítás kezdődött meg a franchise rosterén. Visszaesést vizionáltak, ennek ellenére Sean McDermott első szezonjában rájátszásba vitte a csapatot. Aztán újabb átalakítások következtek, amiből már nem tudott olyan jól kilábalni a Bills: az offense ha nem is minden idők legrosszabbja, de kétségtelen, hogy idén ligautolsó számokat produkálnak. Ez érthető okokból több játékos kedvét is szegte, de egyelőre senki nem távozott – így McCoy sem.

 

Nem akarunk túladni rajta, hiszen ő a kulcsa a támadósorunknak. LeSean még mindig egy remek játékos, aki annak ellenére játszik jól, hogy az offense-ünk teljesítménye elmarad a vártaktól. Az a plusz, amit képest nyújtani egy olyan dolog, amire 2019-ben is számítunk tőle.

– nyilatkozta a futóról Beane.

 

Kétségtelen, hogy a 30 éves running back a legnagyobb név most az offense-ben, az idei teljesítménye viszont a legrosszabb karrierje során: 3,4-es yardátlaggal fut, és idén még nincs TD-je. Természetesen ez nem csak az ő nyakába varrható, de a ragaszkodást így egy kicsit érthetetlenné teszi. Főleg, hogy McCoy ilyen teljesítménnyel akaszt le majdnem $9 milliós cap hitet idén és 2019-ben is. McCoy szerződése a 2019-es idény után jár majd le, amit az akkor 31 éves futó $6 millió fölötti alapfizetéssel vár. Ha ennyire ragaszkodik hozzá a Bills, lelke rajta, de kivágásával közel $6,5 millió felszabadulna a capben a következő offseasonre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!