Connect with us

Hír

Legjobb cornerét is elvesztette az Eagles

Rájár a rúd a Philadelphia Eagles csapatára. Nem elég, hogy közel sem hozzák tavalyi formájukat, a sérülések is folyamatosan tizedelik őket. Legújabban Ronald Darby, a sasok legjobb cornerbackje került sérültlistára, miután a Cowboys elleni találkozó alkalmával elszakadt a térdszalagja.

 

 

Különösen rossz helyzetben van a secondary az Eaglesnél, ugyanis a dallasiak elleni mérkőzés második félidejében az eredetileg első héten felrajzolt kezdőből mindössze Malcolm Jenkins volt a pályán. Jalen Mills pár hét kihagyásra számíthat, Sidney Jones már több hete nem bevethető – hamarosan visszatérhet -, Rodney McLeod pedig az egész szezonra kidőlt – hozzá csatlakozott Darby is. Annyira tragikus a helyzet, hogy egy draftolatlan újoncnak kellett beállnia szélső corner posztra, aki kvázi egy snapet sem játszott még a szezonban, safety poszton pedig az újonc Avontae Maddox szerepel, aki sosem játszott még safetyt, mielőtt az Eagles pár hete bevetette őt hátul.

 

A secondary játékosai mellett Jay Ajayi, Derek Barnett, Mike Wallace, Mack Hollins is IR-en van, illetve Chris Maragos és Timmy Jernigan az NFI listán foglalnak helyet – tehát idén még nem játszhattak. Mind-mind nagy szerepre számíthattak a csapatban a szezon előtt, részben a sok sérülés is okolható a sasok gyenge szerepléséért – csak részben, mert sokkal több ennél a probléma.

 

Darbynak egyébként különösen rosszkor jött a sérülés, ugyanis a szezon végén szabadügynök lesz, ez pedig visszavetheti az értékét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!