Connect with us

Érdekességek

Már lehet fogadni arra, hogy milyen szerződést kap Bell

Aki szeret fogadni, annak most igazi csemegével szolgálnak az amerikai fogadóirodák: meg lehet tippelni, milyen szerződést kap Bell tavasszal.

 

 

 

A szerződés hosszára 4 év a line: 1,6-os szorzót fizetnek azért a fogadóirodák, ha Bell szerződése négy évnél hosszabb lesz, és 1,25-os szorzó van a négy évnél rövidebb szerződéshez. Tekintve, hogy a liga két, nagy szerződéssel rendelkező top futója, Gurley és David Johnson négy-, illetve hároméves szerződést kaptak, jó eséllyel Bellé sem lesz ötéves.

 

 

A pénzösszegre 64,5 millió dollár a line, hasonló szorzókkal. Gurley négy évre 57,5 millió dollárt kapott, DJ három évre 39 milliót. Meglepő lenne, ha Bell akár egy négyéves szerződéssel is, de túllépné a 64 milliót.

 

Bell 26 éves jelenleg, a következő szezon kezdetére 27 lesz. A négyéves szerződés végén 31 lenne, és mivel magas garantált tartalmat akar, ezért egy nagyon hosszú távú szerződés meglehetősen előnytelen lenne az új csapatának. A legvalószínűbb az, hogy egy három éves, 45 millió dollár körüli szerződést fog kapni, amiből legalább 30-35 millió dollár, de akár a teljes része garantált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!