Connect with us

Hír

Negatív rekord közelében a defense, ki is vágták a védőkoordinátort a Bengalsnál

Tavasszal Teryl Austin vette át a Bengals defense vezetését, miután Paul Guenther Oaklandbe távozott. Austin a Lionstől érkezett és egy-két évvel ezelőtt még többen beszéltek róla, mint esélyesként egy főedzői posztra. Gyorsan fordul a világ, Austin most új munka után nézhet, miután a liga legrosszabb védelmét rakta össze – nem túl jó ajánlólevél. Érdekes, hogy szezon közben váltanak, de végül is tavaly a támadókoordinátor Ken Zampese-től váltak meg mindössze két találkozó után.

 

 

A Bengals védelme a legtöbb yardot engedte az egész ligában, ráadásul ha így folytatják, megdöntik a valaha volt legtöbb engedett yard rekordját egy szezon alatt. Az utóbbi három meccsükön egyaránt benyeltek legalább 500 yardot, ez pedig végleg betette a kaput Austinnak.

 

Állítólag a védőkoordinátor és Marvin Lewis főedző teljesen más elképzeléssel álltak neki a védelem összerakásának és egyes hírek szerint Lewis döntött Austin felett az alapsémában, így pedig persze nehéz együtt dolgozni – ha igazak ezek a hírek, márpedig Austin védőkoordinátori feladatait mostantól Marvin Lewis veszi át. Az biztos, hogy a végeredmény tragikus, aztán majd kiderül, hogy év végére sikerül-e javítani. Az emberállomány ennél többre lenne hivatott, az biztos.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!