Connect with us

Hír

A Redskins kivágta DJ Swearingert

Némiképp szokatlanul, a rádióban élő adásban jelentette be DJ Swearinger, a Redskins safetyje, hogy elbocsátották csapatától. A 27 éves játékos elmondása szerint Jay Gruden behívta az irodájába, és közölte vele, hogy nem tartanak rá igényt a továbbiakban.

Nem Swearinger pályán nyújtott teljesítményével volt a probléma, a Pro Football Focus rangsorában top 10-es safety volt idén, és a Pro Bowlba is beválasztották, mint alternate-et. Történt ugyanis, hogy a játékos a Titans elleni vereséget követően a kamerák előtt kritizálta Greg Manuskyt, a Redskins védőkoordinátorát a gameplanje miatt. Szerinte simán kellett volna verniük a Titanst, harmadik downos szituációkban pedig nem emberezniük, hanem zónázniuk kellett volna, mert Blaine Gabbert ellen játszottak. Emellett azt is találta mondani, hogy az ellenfelekről több videót néz, mint a Washington edzői.

Jay Gruden, a Redskins vezetőedzője ezen érthetően felkapta a vizet, és kijelentette, hogy Swearinger nem a védőkoordinátor, Manusky pedig keményen dolgozik, és az ő érdeme is, hogy a safety ilyen jó szezont fut. A HC biztos abban is, hogy Swearinger a véleményével kisebbségben van a csapaton belül, és például Jonathan Allen, Mason Foster vagy Daron Payne ilyet nem mondana. Gruden arra is ígéretet tett, hogy megfegyelmezi a játékost, ez pedig ma meg is történt.

Swearinger szerződéséből 1 év lett volna hátra, a 2019-es $4,25 milliós alapfizetése nem volt garantált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!