Connect with us

Hír

Gregg Williams: Garrett > irányítók

A Cleveland Browns annyi beszédtémát adott döntései kapcsán az elmúlt két és fél szezonban, mint más csapat 10 év alatt sem. Az évekig irányító problémákkal bajlódó franchise előbb Carson Wentzről, majd a Mahomes – Trubisky – Watson hármasról is lemondott, de utóbbit egyáltalán nem bánja Gregg Williams.

 

 

2017-ben az 1/1-es és 1/12-es draftcetli birtokosaként várta a draftot az akkori rezsim, amibe már Williams is beletartozott. A Ramsben brutális védőfallal dolgozhatott, így nagy örömére szolgált, hogy az első választottja a csapatnak a szupertehetséges edge rusher, Myles Garrett volt, és nem Mitchell Trubisky, Deshaun Watson vagy Patrick Mahomes. Watsonra az 1/12-es picken is lett volna lehetőségük, de ők inkább elcserélték azt egy extra első körért a Texansszal. Williams nem bánta, hogy Garrett került a csapathoz 1/1-re, és nem valamelyik irányító.

 

Ha a jövő ismeretében lenne lehetőségem visszamenni arra a napra, akkor sem változtatnám meg a döntésünket. Imádom Garrettet, az irányítókat és egyéb top játékosokat simán kiveszi az ellenfél támadósorából. Nem egyszerű ilyen döntéseket hozni, hiszen a védelem és a támadó oldal playmakereiről beszélünk, így meg kell vizsgálni, mi adhat nagyobb pluszt. Úgy hiszem helyesen döntöttek amikor Garrett felé borult a mérleg nyelve, mert sikerre vezetheti a szervezetünket.

– mondta Williams.

 

Idővel minden jóra fordult Clevelandben, hiszen egy évvel később meglett a régóta várt franchise irányító, és Garrett is hozza azt a játékot, amit draftolása előtt vártak tőle. De sok munka van még Clevelandben ahhoz, hogy egy pozitív mérlegű szezont láthassanak a szurkolók. Williams ma este épp Watsonék ellen készülhet igazolni a Garrettbe fektetett bizalmát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!