Connect with us

Hír

A Browns már három játékosa szerződésének meghosszabbításán dolgozik

Még el sem kezdődött hivatalosan az offseason, de a Cleveland Browns máris tervezi a szabadügynök-piacát. Kezdésnek arról számolt be John Dorsey general manager, hogy három játékos szerződésének meghosszabbításáról is egyezkedik.

 

 

Dorsey két elkapó, Breshad Perriman és Rashard Higgins, valamint a left tackle Greg Robinson ügynökeivel készül tárgyali ügyfeleik új kontraktusáról. Mindhárman márciusban lesznek szabadügynökök, de Higgins csak RFA lesz, így vele nem is lenne muszáj új szerződésről tárgyalni, de Dorsey nem bízná a véletlenre.

 

Voltak már tárgyalásaink a képviselőikkel, és szeretnénk is ezeket folytatni. Amint összeáll az új szakmai stáb, és sikerül összerakniuk az offseason programot, én is bővebb válasszal tudok majd szolgáltatni a tárgyalások előrehaladásával kapcsolatban.

– mondta a két elkapóról Dorsey.

 

Perriman októberben érkezett Clevelandbe, és a korábbi elsőkörös bust egész jól szállt be a támadósorba. A szerepe limitált volt, leginkább a hosszú passzoknál vették elő, de ezekben jól tudta segíteni Baker Mayfield játékát. 16 elkapásból 340 yardot és 2 TD-t szerzett, 21,3-as yardátlagot hozva ezzel elkapásonként. Higgins már harmadik idényét taposta a csapatban, de ez volt a legproduktívabb éve: 39 elkapásból 572 yardot és 4 TD-t szerzett. Egyikük sem számíthat blockbuster szerződésre, de a 2019-es szezonra legalább biztos helyük lehet.

 

Hasonló mondható el Greg Robinsonra is, aki a sokadik esélyével végre élni tud az NFL-ben. A korábbi 1/2-es tackle borzasztó NFL karriert tudhat magáénak, ám a Brownsban megtalálhatta számításait. A 26 éves játékos a 9. héten került a kezdőbe a támadófal bal oldalára a draftolatlan újonc Desmond Harrison helyére, és nem volt vészes a játéka: egy sack mellett 19 siettetést engedett, ami a korábbi teljesítményéhez képest szinte All-Pro szint. Robinson előtérbe kerülése egybeesik Freddie Kitchens előléptetésével is, és miután ő kapta meg a melót a Brownsnál, nem meglepő, ha Robinsonhoz is ragaszkodna.

 

Számítottunk rá, hogy Greg beválik, különben nem igazoltuk volna le. Még mindig nagyon fiatal, elképesztő atletikussággal, akiből még bőven ki lehet hozni a potenciálját. Türelem és bizalom kellett neki, és ezt megkapta tőlünk, cserébe mindent teljesített, amire kérték őt az edzéseken és meccseken.

– védte meg júniusi döntését Dorsey.

 

Nos, a Green Baytől érkező James Campen – Jeff Blasko kettősnél nem sok jobb szakember van a támadófalat illetően, így Robinson lehetőségei elég jók Clevelandben. Meggazdgadoni vélhetően ő sem fog az új szerződésével.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!