Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 17

Ez a nap is eljött! Megtudjuk, hogy a 2018-as szezonban kik lettek utoljára beválasztva a hét játékosai közé. Vannak köztük újoncok és rutinos játékosok is, nézzük kik nyerték el 2018-ban utoljára a hét legjobbjai címet.

AFC

A hét támadója: Josh Allen (Buffalo Bills)

Az utolsó mérkőzésre tartalékolta legjobb formáját a Bills újonc irányítója. A Dolphins elleni mérkőzésen ellenállhatatlan formában játszott az ifjú titán, és megmutatta a Bills szurkolóknak, hogy van remény jövőre. Három passzolt TD mellett még volt neki kettő futott is, 224 passzolt yard mellett pedig 95 futott is a statisztikájában szerepelt.

A hét védője: Darius Leonard (Indianapolis Colts)

A Colts második körben kiválasztott LB-je igazán büszke lehet első szezonjára, hiszen Az Év Védőújonca címre is igen jó esélye van. A Titans elleni ki-ki meccsen is jól működött az egyik meglepetés csapat védelme (mondjuk Gabbertet kellett kordában tartani). Leonard nevéhez nyolc szerelés mellett még a mérkőzést lezáró interceptiont is hozzáfűződik. A fiatal védőnek ebben a szezonban ez volt már a második elismerése az adott hét legjobbjai között.

A hét special team játékosa: Justin Tucker (Baltimore Ravens)

A Ravens egy nagy hajrá végén letaszította a trónról a Steelerst és ezzel bejutott a rájátszásba. Előzetesen egy izgalmas mérkőzést várhattunk a Browns elleni összecsapástól, és ezt is kaptuk. Egészen az utolsó drive-ig nem dőlt el a győztes kiléte, de végül a Ravens védelem lezárta a mérkőzést. A sikerhez kellett a rutinos Tucker is, aki négy mezőnygólt és két extra pontot váltott pontokra.

NFC

A hét támadója: Blake Jarwin (Dallas Cowboys)

A Cowboys-Giants összecsapás egy igazi pisztolypárbaj lett, odatették magukat a csapatok. A mérkőzés hőse egy olyan személy lett, akitől nem nagyon vártuk ezt a kezdő sípszó előtt. Jarwin hét elkapásból 119 yardot szerzett, ráadásul egy félidő alatt három elkapott TD-je is volt. Jarwinnak ezek voltak első touchdownjai és a 119 yard is egyéni rekord a tight endtől.

A hét védője: Fletcher Cox (Philadelphia Eagles)

Cox is az alapszakasz végére tartalékolta a legjobb teljesítményét, amikor a csapatnak a legjobban kellett a győzelem. A Vikings vereségével és az Eagles győzelmével a címvédő vitte el az NFC utolsó rájátszás helyét, és az utóbbi győzelemből Cox is bőven kivette részét. Az ezer sebből vérző Redskins támadók ellen négy szerelést, három sacket és egy kiharcolt fumble-t szerzett.

A hét special team játékosa: Matt Prater (Detroit Lions)

Prater egy legenda! Nem elég, hogy ő tartja a legtávolabbról berúgott mezőnygól rekordját, most már touchdown passza is van a veterán rúgónak. A Lions az utolsó héten lenullázta a Lambeau Fielden a Packerst, közte olyan alázást is bemutatva, mint Prater passzolt TD-je. Természetesen amikor a lábát kellett használnia akkor sem hibázott, egy mezőnygól és négy extra pont került a póznák közé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!