Connect with us

Hír

Végre a Bengals is megtalálta védőkoordinátorát

Sokáig tartott, de végül a Bengals is megtalálta védőkoordinátorát. A szerencsés pedig a Giants eddigi defensive back edzője, Lou Anarumo lett. Anarumo és Zac Taylor főedző négy évet töltöttek el együtt a Dolphins edzői stábjában 2012 és 2015 között, innen tehát a kapcsolat.

Nagyon hosszú volt az út idáig Taylornak, hiszen egyszerűen nem tudott a Super Bowl óta védőkoordinátort találni magának. Vance Joseph volt az első jelölt, aki főedző-interjún is volt Cincinnatiben, majd Jack Del Rio neve is felmerült, aztán Dom Capers is. A Saintstől Dennis Allent próbálták volna elcsábítani, de ő lemondta. Ők lettek volna a nagyobb nevek tapasztalattal.

A második fázisban a Florida egyetemről Todd Grantham volt a kiszemelt, de kapott egy fizetésemelést, így maradt a helyén. Aztán a Saints DB-edzője, Aaron Glenn volt a következő opció, a Saints viszont nem engedte őt el interjúra. Aztán már teljes elkeseredettségükben Marquand Manuel (korábbi Falcons koordinátor) és Aubrey Pleasant (Rams asszisztens) voltak a listán, végül pedig maradt Anarumo.

Nem sok jót sejtet ez a keresés a Bengals jövője szempontjából, aztán meglátjuk, hátha meglepetést okoznak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!