Connect with us

Magyar foci

A Cowbells alkalmazkodott jobban a zuhogó esőhöz

A Budapest Cowbells Nyúlra látogatott, ahol a Győr Sharks vendége volt a HFL 3. fordulójában és 18-6-os győzelmet aratott a zuhogó esőben és felázott pályán.

Nagyon jól kezdett a Cowbells, ugyanis egy 9 perces drive-ot vezetett a kickoff után, aminek a végén Zax Norbert húzta le a labdát és szerzett hat pontot csapatának. Az első félidőben Mészáros Márton elkapásából tett fel még 6 pontot a Cowbells, de egyébként elég akadozó volt a játék képe és sok volt a turnover is, akár fumble, akár interception formájában.

A második félidőben jobban játszott a hazai Sharks, éledezni játszott a hazai csapat, elindult a futás is egy kicsit, ami egy Baranyai futott TD-ben manifesztálódott. Az irányítók eléggé szenvedtek a vizes és sáros labdával, sokszor csak tolni tudták a lasztit dobás helyett. A Győrnél Aycockot váltó, főedzőből irányítóvá avanzsáló Dustin Hawke többször is eladta a labdát – Németh Márton két INT-t is szerzett -, de az elkapói sem segítették, talán több volt a drop, mint a sikeres elkapás (a játék bizonyos pontjain mindenképp).

A Cowbells a második félidőben nem sokat tudott haladni, a Sharks védelme elég jól teljesített, de egy drive azért összejött, aminek a végén Váry Tamás futott be a célterületre, megkoronázva MVP teljesítményét és végleg lezárva a meccset.

A mérkőzés összefoglalója itt megtekinthető.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!