Connect with us

Hír

A Seahawks és a Bills is szeretné Ansah-t

Ian Rapoport szerint a Seahawks a favorit a Ziggy Ansah-ért folytatott versenyfutásban. A Lions korábbi első körös pass rushere után a Ravens, a Saints és a Bills is értékelődött, utóbbi egyébként időközben jelezte is, hogy szerinte messze nem a Seahawks az esélyes.

 

 

A Seattle-nek nagyon kellene egy potens pass rusher Frank Clark elcserélése után, az óriási tehetségnek induló, de a sérülései miatt közepes karriert maga mögött tudó Ansah pedig egy viszonylag olcsó, de korrekt megoldás lenne. Adná tehát magát a házasság, de a Bills GM-e, Brandon Beane ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta: fogalma sincs, honnan jött ez a Seahawks-dolog, a Bills továbbra is tárgyal Ansah-val és pont ugyanannyi esélye van leigazolni, mint bárki másnak.

 

Ansah hat év alatt 80 meccsen lépett pályára a Lionsben a lehetséges 96-ból, ez idő alatt 48 sacket és 10 fumble-t szerzett. Kétszer ért el 10+ sacket, de volt olyan szezonja, ahol 13 mérkőzésen csak két zsákolás jött össze neki. Vélhetően egy egyéves, prove it szerződésre számíthat most, hogy a leigazolása már nem számítana bele a kompenzációs pickek formulájába.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!