About the author

9 Comments

 1. 1

  Gy0525

  Sziasztok,

  Szerintem a B-túl jó értékelés. Mert oké, hogy tavaly borzalmas volt a védekezés, és a támadó ellenben annyira nem volt rossz. De a támadó oldal se volt annyira jó, legfőképp a támadó fal. Ali Marpet és Donovan Smith szerintem jó játékosok, de nem klasszisok, a többiek meg közepesnél gyengébbek. Arians is elméletileg azért jött, hogy Winston tehetségét kihasználjuk és eldőljön ő marad-e a franchie qb vagy sem. Így én mindenképpen a támadófalat erősítettem volna (az még a futó teljesítményünket is felturbozta volna). A gyenge védekezést én a rossz a védőfalnak adnám, amit én inkább a rossz sémában látok gyökerezni, mint a játékosok minőségében (a tavalyi védőfal és lb sor szerintem nevek alapján az erős közepes vagy annál jobb). Egyértelműen nem helyeztünk elegendő nyomást az ellenfél irányítóira, így volt idejük rendesen célozni, az elkapóknak meg leszakadni. Nekem ez a véleményem.
  Szerintetek?

 2. 2

  Everlast77

  Hoppá! Új szerző első cikke, itt? :)

 3. 3

  pritek

  Jó látni, hogy a stáb nem változott semmit :) A falember valójában mindegy is, mert Arians újoncot úgysem játszat. A DB rush is teljesen világos, mert Todd mester hátulról építi a védelmeit. “Ha nincs kinek dobni, idővel csak odaér valaki az irányítóhoz” Ugyanitt jegyezném meg, hogy Greedyvel valami igen komoly gond lehetett, mert nagyjából 1:1-ben P.Peterson hypeja volt, akibe Arians és Bowles is szerelmes volt és az sem zavarta őket, hogy nem szeret ütközni.Hogy az ötödik helyen nem vitték el, már az is fura volt nekem kicsit, de hogy a második körben más CB-t vittek helyette az biztosan jelez valamit. Jamel Deanra annyit mondanék, hogy Brandon Williams. Ha ez a többségnek nem mond semmit, az nem véletlen. Scott Miller meg a szokásos törékeny szupergyors WR az 5-7-ig körökben, hiszen “a sebességet nem tudod tanítani”. Viccen kívül sok sikert a Tampénak, Bowles-Arians egy nagyon jó párosítás, akiknek OJ Howardon kívül szerintem mindenki örül (tényleg, arra kíváncsi vagyok őt mikor cserélik majd el). Ha legalább három évet maradnak, akkor a Tampa tuti rájátszás résztvevő lesz legalább egyszer.

 4. 4

  Debreceni József

  A defense kritikán aluli volt 2018-ban és ez elsősorban a homály secondarynek volt köszönhető. Azt a “hátsósort” még a Digimons is elküldte volna gyufáért. Igaz hogy nemigen volt passrush, de a futást valamennyire fogtak és a linebacker sor is fel tudott mutatni egy erős közepes teljesítményt. Ahhoz hogy nyerjenek nem az kell hogy Winston vigye a hátán a csapatot mert az sosem fog megtörténni, az kell hogy a defense kevesebb pontot nyeljen be mint amennyit Winston és társai összehoznak.

 5. 5

  Fetyke

  Szerintem egyáltalán nem túlértékelt a B a Buccaners draftjára. A leginkább fontos első 4 választás mind hiányposztra ment, nyilván mindegyikre nem volt elég a 4 pick,de egy sem fölösleges vagy érthetetlen. Reach-et csak az 5. körtől kezdve húztatok, ahol ez bőven belefér. Mindezek alapján én a B+ értékelést adtam volna.
  Ráadásul értem a koncepciót is. Egy olyan csoportban, ahol Brees, Ryan és Newton az ellenfél irányítója bizony fontos a passzvédekezés. Nálunk Minnesotában annak idején Zimmer edző pontosan ugyanígy kezdte el a csapat ujjá építését.

 6. 6

  Gy0525

  Ha mi is olyan szintre lépünk, mint a Minnesota akkor amen ! :)

 7. 7

  Gy0525

  Rossz védelemmel egyetértek teljes mértékben, csak én inkább a rossz edzői munkát tenném felelőssé. Úgy éreztem, hogy abból a brigádból ennél többet ki lehetett volna hozni. Nem azt várom, hogy Winston vigye hátán a csapatot. Csak ugye elméletileg Arians azért van, hogy ő belőle kihozza a maxot. De sajnos nem egyszer láttam, hogy a tampa-i fal nem védte meg az irányítóját. De lehet én vagyok fal mániás, és már nem hiszem el, hogy jól is tudnánk draftolni…. :)

 8. 8

  Debreceni József

  Ez teljesen így van, az edzői gárda is vastagon benne volt illetve Arians biztos többet ki fog tudni hozni az offense-ből. Két gyenge pontot látok idén (is) : a védelem, ahol a passrush és a lb sor még mindig gyenge és a csoport. A Saints/Falcons/Panthers ellen ennyi nagyon nem elég.

 9. 9

  AwesomeOne

  Höri-t új szerzőnek azért nem nevezném, de tény, hogy ez az első cikke itt :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team