Connect with us

Hír

Lamar Jackson nem fog meccsenként 20-szor futni

Lamar Jackson tavaly hét alapszakasz-meccsen kezdett a Ravensben (plusz egyszer a rájátszásban), a hétből pedig hatszor győzni tudott vele a csapat. Ez elsősorban a fiatal irányító lábainak volt köszönhető – meccsenként 18-szor futott, összesen 556 yardot és négy TD-t szerezve –, de a csapat tulajdonosa, Steve Bisciotti szerint ebből nem lesz rendszer, nem fog Jackson meccsenként 20-szor futni, nem erről szól a Ravens offense.

 

 

Felmerülhet akkor a kérdés, hogy milyen lesz a Ravens támadójátéka, Jackson passzolni ugyanis nem nagyon tud: meccsenként 162 yardja volt, és mindössze hat TD-re és három INT-re futotta 58 százalékos passzpontossággal, a PFF értékelése szerint pedig csak Josh Rosen és Ryan Tannehill passzolt nála gyengébben.

 

Csak Jackson lábaira nem lehet franchise-t építeni, ezt a Chargers meg is mutatta a rájátszásban. Nem véletlen, hogy a csapat az első és a harmadik körben is szerzett egy elkapót, mindenképp javítani kell a passzjátékon. Ettől függetlenül meglepő lenne, ha a gameplan nem a fiatal irányító futásaira épülne – ha nem is 20-szor, de meccsenként tízszer biztos fog futni a labdával.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!