Connect with us

Hír

McVay: Túl sokat készültem a Super Bowlra

Sean McVay a mai foci egyik legnagyobb koponyája. Azonban ezt a hatalmas agyat is túl lehet tölteni információval, és pontosan ez történt a Super Bowl előtt.

Amikor készültem a Super Bowlra, az agyam hátsó részében tudam, hogy van egy plusz hetem készülni, így nem volt meg bennem az a sürgető érzés, hogy befejezzem a gameplant, ez pedig oda vezetett, hogy túl sok meccsfelvételt néztem és ez túltöltötte a rendszeremet.

McVay elmondta, hogy megnézte és analizálta a Patriots összes 2018-as alapszakaszmeccsét, majd az összes rájátszásmeccsét és még az utóbbi két Super Bowlját is a csapatnak. Így pedig túltöltődött információval.

Olyan sok időm volt, hogy túlkészültem és így nem fordítottam elég figyelmet arra, amire kellett volna. Megnéztem az összes Patriots meccset a szezonból. Láttam dolgokat, amik mondjuk működtek a 3. fordulóban, de aztán elfelejtettem, hogy azt hányszor használták azóta. Lehetséges olyan sok meccsfelvételt nézni, hogy elveszítse az ember a fontos, nagyobb dolgokat. 18 meccsfelvétel van, amiben el lehet veszni. Aztán még megnéztem az Eagles és Falcons elleni Super Bowlokat is közelről.

McVay természetesen nem vesz el semmit a Patriots érdemeiből, de ha újra ilyen helyzetbe kerülne, akkor jobban odafigyelne, hogy mit is jelent ez az egész, hogy bejutottak a Super Bowlba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!