About the author

28 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Ezt a bizonyos 6 TD-t nem ártana már szeptemberben letudni.

 2. 2

  Vicgeordie

  ilyen fallal és futókkal? futott TD zuhatag lesz idén, figyeljétek meg :)

 3. 3

  Tibor Fotó

  Pláne, ha jön Rudolph is. Gronk pénze töredékéért megoldaná a csapat a TE kérdést, Rudolph meg nyerne egy gyűrűt. Win-win szitu.

 4. 4

  kitalaltnev

  Teljesen egyetértek a kartársakkal, a futószekció jó teljesítménye idén pláne nagyon várós, ám az öreg is dobálhatna legalább egy féltucat TD-t a vénasszonyok nyara alatt.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Szeptember:
  2018-9 TD
  2017-8 TD
  2016-0
  2015-9 TD
  2014-4 TD
  2013-7 TD
  2012-7 TD
  2011-11 TD
  2010-8 TD
  2009-3 TD
  2008– 0
  2007-10 TD
  2006-4 TD
  2005-3 TD
  2004-5 TD
  2003-5 TD
  2002-11 TD
  2001-0
  2000-0

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Yardokban Ryan majdnem 24k mínuszban van és most lesz a héten 34 éves.
  Még ha lejátsza a 2027-es szezont is(akkor lenne annyi mint most Brady),akkor is 3,3k Yard/szezont kellene átlagolnia ha Tomnak leírunk egy utolsó 4k-s szezont(ahol Ryan is annyit szerez).

 7. 7

  Fetyke

  Én nagyon örülök, hogy a pats szurkolók egy jelentős része felült a Rudolph hype-ra, de azért szerintem ezt ti nem vizsgáltátok, számoltátok át alaposan:
  1.) Kyle fizuja nem kevés, a 9. legjobban kereső TE-ként idén nagyjából 7,5 milliót keres, ami Gronk tavalyi fizujának nagyjából 2/3-a vagy 3/4-e. Azért ez nem töredék összeg. Ezért cserébe a tavalyi sérülésekkel bajlódó Gronknál kicsit jobb, de az ere teljében lévő Robhoz képest nagyjából ennyivel gyengébb teljesítmény várható tőle (ami persze még mindig bőven elit).
  2.) Rudolph szerződése az idény végével lejár, klubhűségről szó sincs (mint Gronknál), nyilván a pénzre fog hajtani. Tag-et tehettek rá jövőre, de az is minimum 9 millióba kerül majd, vagy adhattok neki hosszabb távú szerződést, de az még ennél is többe fájna értelemszerűen.
  3.) Ahhoz, hogy ezt a “win-win” helyzetet elérjétek win helyzetbe kell hozni minket is, hiszen Rudolph egyelőre még a Vikings játékosa. Szerintem Kyle ára valahol a 2. kör környékén van, de mivel a ti második körötök várhatóan inkább már 3.-nak számítható :), ezért a Pats-től az első kör lenne az igény. Ne feledd, nem vagyunk trade kényszerben, a “legrosszabb” esetben Rudolph még lejátssza nálunk a szezont.
  Összegezve: egy szerintem még elit, de azért már öregedő, lejárú szerződésű, nem is olcsó TE-ért kellene adni egy jövő évi első kört (de minimum a másodikat). Ez nem az a trade, amiket BB szokott kötni!

 8. 8

  katonadani

  a második körnek már örülhettek :)

 9. 9

  tmbb

  a 2. pont életszerűtlen BB-nél

 10. 10

  Fetyke

  Egy második körnek örülnék is, pont ezt mondtam. Csak nem a Pats második körének, mert az inkább harmadiknak fog számítani már. :D
  Azért két apróságot ne felejtsünk el! Jövőre jelen állás szerint van +4 kompenzációs választási jogunk (közte az utolsó 3. körös). A csapat magja jövőre még szerződés alatt áll. Nem vagyunk ráutalva feltétlenül pick gyűjtésre. Ha pedig FA-ként kiengedjük Kyle-t jövőre, akkor egy 4. körös kompenzációt feltehetőleg kapunk érte rá egy évre.
  Azaz egy harmadik körös ajánlat a mi szemszögünkből nem az a visszautasíthatatlan kategória, amiért azonnal érdemes megbontani a csapat egységét (ki tudja, lehet Smith nem is olyan jó). Viszont egy második kört a többi 31 GM helyében magam is sajnálnék Rudolphért, mert annyit szerintem nem ér. Azaz lehet ez az amikor a kínálat nem feltétlenül tud összetalálkozni a kereslettel. :D

 11. 11

  Fetyke

  Hogy is mondtuk pár hete, amikor a Seahawks árulta Clarkot? Hülyék mindig akadnak, és Seattleben találtak is egyet. Nekünk miért ne lehetne szerencsénk? :D
  Csak nem gondolom, hogy BB és a Pats lesz az!

 12. 12

  Zoltán Debreczeni

  3 lóbaszót hoztak. Tibi szereti a lóbaszókat a redzoneban. Tavaly bicegett az O. Idénre tápolták. Szerintem a tavalyi 29-nél több passzolt TD lesz.

 13. 13

  Zoltán Debreczeni

  Hogy mennyire történelmi számok:
  TD: örökranglistán Peyton +22 Brees +3. Illetve Montana eredményének a duplája+29.
  Reálisan mind meglehet. A 2004-es QB classnak 5 évébe tartana beérni, ha Tibi nem játszana. De fog. Tehát kB 15 évig örökranglistán 1-2 a realitás.
  Yardok: Brees 4000, Manning 1400 Favre 1300. Realitás a 2. hely. Illetve az első, ha +1évet rátesz Breesre. 2004 QB classnak 4 évvel kellene tovább játszani. Kuka. Esetleg Matt Ryan lehet veszélyes. Ha ő sem éri be akkor 15 évig senki.
  Győzelmek: sose érik utol. (Majd 17 szezon 12,4 győzelem az átlag)

  És ez mind csak alapszakasz. Alapszakasz+PO mérföldes előnnyel 1.

 14. 14

  Fetyke

  6 TE van jelenleg nálunk is a rosteren, úgyhogy köszönjük, azt ne küldjetek! :)
  Az egy 3. kört (főleg tőletek) lent, Daninak válaszolva, megindokoltam, hogy miért tartanám én kevésnek.
  Pont ezért írtam, amit, hogy nem titeket gondolnálak az elsődleges cserepartner jelöltnek számunkra.

 15. 15

  kitalaltnev

  Ráadásul a Vasasok után a Dolphins, a Jets és a Bills lesz az ellenfél szeptemberben, ennek a kvartettnek talán nem lenne erőn felüli sok dobott TD-t elérnie még az idény eleji, össze nem csiszolódott offense-nek sem. Bár nem szeretek még beszélni sem a papírformáról. :)

 16. 16

  Fetyke

  OK! Elfogadtuk a két 3. (szerintem az tényleg bőven jó lenne nekünk) körötöket, csakhogy nem adtok ti annyit Rudolphért. :) Te még csak-csak adnál, de BB biztosan nem fog. :D

 17. 17

  Zoltán Debreczeni

  Azért írtam Ryant, mert neki nagyobb az esélye, mint a 2004-es classank. Ha a gyakran sérült Bigben lerak csupa 4700-as szezont, akkor 3 év alatt érné utol Tibit. A 3 évvel fiatalabb Ryannek 5 ilyen szezon kéne. Elit hagyjuk. Riversnek így is 4 év kellene. Mondjunk inkább 4500-as átlagot életkorban (kis kerekítéssel):Ryan 40, Ben 42, Rivers 43. Ezért írtam, hogy kB Matt az egyetlen reális versenyző. Persze Tibi még játszik. Úgyhogy a többiek esélyei egyre vékonyabbak. Ráadásul nagy kalibernek kell lenni, hogy a csapat ne basszon ki a 40. szülinapon ajándék gyanánt.

 18. 18

  Vicgeordie

  meglepődnék ha bárki (nem csak BB) egy harmadik körnél többet akarna adni egy lassan 30, viszonylag nagy fizetési igényű TE-ért :)

 19. 19

  csak ezt ne

  Nem végig gyengélkedett sokkal inkább inkonzisztens volt az O, pontban 6 (a PO-val együtt), yardban 3 gyenge meccset produkáltak. A többi 13 (16) meccsen legalább jó, de többször elit teljesítményt nyújtottak.

  Támadó yardok összesen 2014 óta (idény): 5848, 5991, 6180, 6307, 6295. Pontban szintén 2014 óta: 468, 465, 441, 458, 436. All in all nem érzem kirívóan gyengének a tavalyit.

  Idén -, főleg az elején – reálisan nem várható előrelépés (a sok fiatal miatt). Viszont jelentős visszaesés sem, főleg ha idén is szerencsések leszünk a sérülésekkel.

 20. 20

  conspiracy theory

  6 milla körüli cap space-nél nem hiszem, hogy BB felteszi az egészet egy emberre.
  Szezon elejére úgyis lesz jópár sérülés, akik között mindig van kulcsember, szóval az sem ártana, ha maradna egy kis (10 milla körüli) cap mozgástér.

 21. 21

  csak ezt ne

  Személy szerint nagyon meglepődnék, ha egyáltalán komolyabban tárgyalnánk vele, mondjuk volt már ilyenre példa, mármint hogy megleptek. Ennek előfeltétele szerintem, hogy ő jelentkezzen, hogy egy évre hajlandó komolyan mérsékelni az anyagi igényeit, egy SB run reményében. Ha ez megvan akkor esetleg, le lehet ülni vele, mi nyilván küldenénk egy TE-t (jelenleg 6 TE van a rosteren) a készletből, meg egy 3. kört. De mi jelenleg nem fogunk magunktól versenybe szállni érte szerintem.

 22. 22

  csak ezt ne

  De ha elcseréltek egyet, nektek már csak 5 marad. :-) Nekünk meg lesz 7. Úgyhogy küldünk, nincs apelláta. :-)

  2. kört nem adhatunk, mert jövőre már komolyabb qb pick lesz szerintem részünkről, ha az eddigi kukázások (Etling, Stidham) nem hoznák meg az üdvös eredményt. Ok adunk két 3. kört.

 23. 23

  bjeela

  Brees kissé gyengélkedni kezdett a szezon végére és ez több, mint gyanús. Ergo ő szvsz kiesett a vetélkedőből, márpedig, ha TB12 hozza a korábbi formáját, akkor meglesz neki a No.1. a legtöbb yard tekintetében is. Ugyanis a többieknek erre az esélye erősen közelít a nullához.

 24. 24

  Tibor Fotó

  “Az üzlet pedig jelenleg úgy néz ki, hogy a Vikingsnak körülbelül $1 millió helye van a fizetési sapkában, Rudolph idén $7,275 milliót keresne, miközben Smith a teljes négy éves szerződése alatt $5,798 milliót. A Vikings minden bizonnyal szeretné elcserélni a tight endet, de az sem lenne teljesen meglepő, ha partner hiányában ki kellene vágnia Rudolphot a pénzügyi lehetőségek miatt – nem lenne ideális megoldás, de lehet, hogy eljut idáig a csapat.” Ehhez képest egy 5. körös pick – kb. ennyit szokott Bill adni – is nettó nyereség. Szerintem a Vikingsnél senki sem gondolkodik második körös, pláne első körös pickben egy lejáró szerződésű 30 éves tight end esetében, aki amúgy is ki kell vágni. (Legalábbis aki realista.)
  A fizetésére van cap space és az utolsó jelentős lyukat foltozná be a Pats a jövő évi offense-n. (Szerintem Ben Watson már inkább nosztalgia, mint megoldás.) A one year deal pedig szokásos, Belichick pedig kifejezetten rendszeresen alkalmazza, l. Trent Brown.

 25. 25

  Fetyke

  Túlértékeled a fizetési sapka jelentőségét! :D
  Még egyszer mondom, ha jön egy jó ajánlat, akkor azt gondolom elfogadjuk Rudolphért, de egyáltalán nincs trade kényszerben a csapat, egy marék szotyiért nem hiszem, hogy elherdálnánk. Kivágni biztosan nem fogjuk, mert egyrészt nagyon jó játékos, másrészt ha jövőre szabadon eligazol, akkor kapunk érte egy 4. körös picket, míg kivágás esetén nem. Már bocsi de ehhez képest az 5. körös ajánlatodat lehúzhatod a kétbetűsön. :) Azért mégis csak azon kevés TE-k egyikéről van szó, aki már bizonyította, hogy a posztja közvetlen elitjéhez tartozik.
  Értem én, hogy Bill ilyen üzleteket szokott kötni, Rick meg nem. Ezért mondom, hogy ne éld bele magadat abba, hogy Kyle nálatok fog játszani, mert valószínűleg ez közel sem a Pats üzlete lesz, ha lesz egyáltalán üzlet.
  ui.: Rudolph épp tegnap nyilatkozta le, hogy egyáltalán nem akar elmenni sehova és nem vágyik cserére. Azaz egy “Barr” szerű történetre van leginkább kilátás, aminek a végén azért valamilyen hosszabbítás várható. Értem én, hogy Smith jóval kevesebbet keres, de egyelőre még kérdés, hogy van e olyan szintű TE, mint Rudolph.

 26. 26

  katonadani

  a Vikings értékeli túl a jelentőségét sztem :D a vikings kevésbé machinál a sapkával, a jelenlegi 1 millió meg elég szar helyzet, ha nem akarnak machinálni ezzel-azzal

  mindenközben Zimmer azt nyilatkozta, hogy szereti rudit meg minden, de az üzlet néha közbeszól :)

 27. 27

  Zoltán Debreczeni

  Moon 42 évesen 11 TD.

 28. 28

  Tom in Black

  Brady szerződéséhez még nem nyúltak idén. 99%-ra veszem, hogy fognak. Az meg 10-15M felszabadítás is lehet akár. Ettől függetlenül a Rudolph csere valószínűtlen, részben a fizetés miatt is, hisz van már jópár TE a rosteren, de főképp az ellenérték elvárt mértéke miatt. A Pats-nek max egy hátsó kört ér, egy évre számolva vele.

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás