About the author

12 Comments

 1. 1

  bjeela

  Itt egy cseppet ellenkezem, nálam a Colts jó egy 11:5-re, sőt, akár egy 12:4-re is. Persze ez is Luck egészség függő, de a szezon végére nagyon összeállt a csapatuk, Luck is kezdett úgy játszani, ahogy mindenki várta tőle, szal van bennük spiritusz. Nálam ők lesznek az idei év meglepetés csapata.

 2. 2

  Bélabá a csótány

  BOLD:Luck rásérül…

 3. 3

  katonadani

  nem hiszem h meglepetés lenne a Colts bármilyen jó szereplése, max egy SB win.

 4. 4

  bjeela

  Akkor nagyon szomorú lennék. Annyira szeretnék már látni egy olyan szezont, ahol mindenki top formában van és egészséges. Azt a csihipuhit, ami ott lenne… ;)

 5. 5

  bjeela

  Háát, a védelmük nagyon jó lett és ha Luck elkapja a fonalat… akármi is lehet.

 6. 6

  wolandrule

  A Colts túl van értékelve, az előző szezon rém könnyű sorsolása nem ad reális képet szerintem. A PO-ba innen egy csapat jut be, az nem a Colts lesz.

 7. 7

  Bélabá a csótány

  Fick Noles?

 8. 8

  Zotya

  Dani! Ha Colts-győzelmet vársz a Dolphins és a Steelers ellen is, akkor a 4-2, a 2-2 és a 3-1 mellett 11-5 kellett volna, hogy kijöjjön :D

 9. 10

  Gergely Angyal

  :( Berki, mjéitr tsinládo etzs fleme?

 10. 11

  Wyatt

  Pont ezért nem lehet meglepetéscsapat a Colts, mert az a papírforma, hogy simán nyerik ezt a csoportot. Meglepetésnek max azt lehetne tartani, ha megnyernék mondjuk a konferenciát, mert ott azért 2-3 esélyesebb is van

 11. 12

  bjeela

  Azért ne feledkezzünk meg a Texansról… Ettől függetlenül itt a meglepetés a győzelem mértéke, hiszen a cikk szerint 9 győzelemre lőtték be a Coltsot és szerintem többet fognak teljesíteni, illetve a PO-ban is lesz pár meglepő produkciójuk.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team