About the author

26 Comments

 1. 1

  opiumzoR

  Sokra nem megy vele, ha a végén be se jut SB-ra. :D

 2. 2

  Sestertius

  mondjuk ez nem rajta múlt……

 3. 3

  opiumzoR

  Azért mondom, hogy nem megy vele sokra :D

 4. 4

  Ádám Váradi

  Kirk Cousins-ra rakjon mindenki!! Megéri

 5. 5

  bjeela

  Az egy nagy röhej, hogy ARod hatodik. Akkor már télleg ezerszer inkább TB12, Stafford vagy Cousins. Viszont nem értem, miért hagyták ki Goff-ot? És én vagyok az egyik, aki nagyon szeretne látni mégecccer egy csúcson pörgő Breest, de nagyon csekély esélyét látom, hogy ez jövőre bekövetkezik, kiindulva a tavalyi szezonból, főleg a végéből. Ergo érthetetlen számomra a kiemelkedő helyezése. Az én tippem viszont Mayfield. Mindent megkapott, a legjobb kezű/lábú elkapók keresik a kegyét és a srácban dübörög a bizonyításvágy. Mahomestől viszont elvettek célpontokat és ez sztem meg fog látszani. Bár ne lenne igazam, mert amit a srác művel, az tiszta örömfoci. Hiába kedvel más csapatot az ember, vigyorog, mit bolhás kutya a bélszínre, ha őt látja játszani.

 6. 6

  Fetyke

  Engem Dani hülyített meg, és Wentz-et hiányolom. :)

 7. 7

  Fetyke

  Hányszoros az odds?

 8. 8

  Ádám Váradi

  2600, annyiért simán megéri

 9. 9

  Tom in Black

  Vegas hozta fel, konkrétan egy sor olyan QB elé aki reálisabb, hogy elérheti az idei évi legtöbb yard-ot. Még Goff-nak is jóval több esélye van. Ezt nevezik alaptalan hype-nak. Elképesztően durván alaptalannak! ARod karrier csúcsa egy szezonban 2006 óta egyszer lett volna elég adott szezonban az első helyhez. E karriercsúcsot meg sem tudta közelíteni azóta, 200 yarddal marad el minimum tőle.
  Cousins all time 18. single season yard listán. Ő 44. Mindezt Cousins tulajdonképpen 3 teljes szezonból kezdőként, ARod 11-ből. Cousins elkapósora pedig nem rossz most. Hogy megint csak random bökjek rá valakire, akit sokkal indokoltabb lenne magasra tenni.
  Rohadt tiszteletlen dolog a többi QB-val szemben, hogy mégis őt teszik esélyesebbnek náluk. Olyan nagy kérés volna a tárgyilagos elbíráslás? Ez rohadtul nem rating lista. Abban lehetne alapja őt magasra tenni. Yardokban sosem volt különösebben jó, még akkor sem volt kiemelkedő, amikor amúgy rekordokat döntögetett rating terén pl.

  De tudod mit, pont nem érdekel, akkor hater vagyok. Akkor sem vagyok hajlandó lenyelni, hogy alaptalanul le vagy felértékeljenek bárkit és bármit. Én csak és kizárólag a számok, a valós teljesítmény alapján vagyok hajlandó megítélni mindenkit. Az meg, hogy azok a számok gyengék, nem az én hibám. Akár fáj, hogy rámutatok minden 2. nap, akár nem. Cáfoljon rá a véleményemre.
  Majd ha a hype megszűnik, és a helyén kezelik, akkor az én ellenvéleményem is eltűnik. Mahomes, Ryan teljesen reális. Baker is az lenne. Luck már eléggé megkérdőjelezhető nálam megint, ahogy Big Ben is, de ő nincs is túl előkelő helyen. Brady reális, épp 2017 volt egy olyan év amikor kevés yard is elég volt a legjobbként zárni, tőle sem nagyon várható már 5000 yard, és az, hogy a legjobb legyen, bár neki a múltban azért szép számmal akadtak sok yardos szezonjai. Brees ugyanez.
  Miért van az, hogy ARod-on kívül viszonylag reális listát tudnak összerakni, ő az egyetlen aki elképesztően magasra van értékelve??? És ez teljesen általános.

 10. 10

  Mm27

  Pont azert, mert a hype miatt sokan fogadnak rá. Vegas uzletileg nézi, nem szakmailag. Nekik az a jó, hogyha minel tobben fogadnak ra, csabito jo szorzoert, ugy hogy keves eselye van amugy.
  Ezert nem szeretem amikor Vegasi oddsokkal magyaraz valaki jatekos teljesitmenyt. Fölösleges. Teljesen.

 11. 11

  Fetyke

  Hol lehet megtenni 1 dollárral? :)

 12. 13

  Fetyke

  Wentz mellett pont az lenne a rövid érvem, ami Daninak Stafford ellen, csak persze fordítva. Az Eagles nagyon jól erősítette meg a támadó sorát. Szereztek egy nagyon jó futót Howard személyében, és visszaigazolták Jacksont, aki nagyon meg tudja majd nyújtani a pályát passzjátékoknál. Jó lesz az az Eagles offense! Sajnos…

 13. 14

  ThySoul

  Eddig ha egy cikkhez köthető volt Brady vagy a Pats garantált volt hogy pár drukker megjelenik, de mostmár Tom in Black-re is lehet számítani a szokásos Rodgers elleni információ áradattal :D

 14. 15
 15. 16

  acsdav2

  Tom in Black pont azt vezeti le teljesen logikusan, hogy Rodgers esélyeit túlértékelik, az az a szorzója alacsonyabb, mint kellene. Tehát a szorzója pont, hogy nem csábítóan magas, hanem rendkívül alacsony, ahhoz képest, hogy valójában mennyi esélye van.

 16. 17

  acsdav2

  Szerintem Brees esélyei is túl vannak értékelve. Jó futójáték, stabil védelem van a Saintsben, nem kell neki szétpasszolnia magát.

 17. 18

  Mm27

  Ebben igazad van, viszont azt is gondolom, hogy ha egy joval nagyobb szorzot rakna ra Vegas, valahogy maga Arod is elertektelenedne. A nem tul magas, megis nem is igazan alacsonynak pont az a lenyege hogy elultessem a fejekbe hogy van eselye.
  Ha fogadsz, es latod a szorzot mint Cousinsnal, hogy mennyire magas, akkor elgondolkozol hogy vajon Vegas miert tette ilyen magasra. Nincs is eselye a csavonak?
  Altalaban a közepes, csábító szorzokra raknak a legtöbben. Az ARod hypeal rendelkezőknek, ez a szorzo magas, akik tenyeket neznek, alacsony. Sokan fognak ra fogadni…
  En pedig erre utaltam.

 18. 19

  ducksfan

  Ez amerikai odds: ha +, akkor 100 dollárt feltéve ennyit nyersz (azaz itt 26x), ha -, akkor ennyit kell feltenni, hogy 100 dollárt nyerj.

 19. 20

  Antal Kovacs

  hát ha sikerül a szezonig Thielen-nel megbeszélni, hogy milyen route-okat kell futnia, benne lehet a pakliban..

 20. 21

  Antal Kovacs

  Mayfield az új Mahomes

 21. 22

  Antal Kovacs

  Minden cikkhez köthető a foci… így köthető a Pats… így köthető Brady. Egyéb kérdés?

 22. 23

  katonadani

  Staffordhoz: nem az a fontos, hogy mi volt az eddigi karrierjében. Az a fontos, hogy milyen most az offense. És ez az offense bizony erősen futásorientált.

  ARodhoz: senki nem beszélt itt pozitívan ARodról, erre megint felhozod, és elkezded mocskolódni, hozzá hasonlítani másokat, nem csak jelenlegi, de egy random régi QBt is akik megelőzte őt. Ezért jön le úgy, hogy hater vagy.

 23. 24

  bjeela

  Őőőőőő, izéééé, khm… Hát baromira nem. :D Igencsak eltérő karakterek, de ha arra gondolsz, hogy idén Mayfield fog olyat produkálni, mint tavaly Mahomes, akkor stimmelhet a dolog.

 24. 25

  Antal Kovacs

  igen, utóbbira gondoltam, arra, hogy másodévesen top mutatókat fog hozni (passzolt yard / TD)

 25. 26

  ahanem

  “Olyan nagy kérés volna a tárgyilagos elbíráslás?”

  Ezt itt kiragadnám. VEGASRÓL beszélünk, aminek az egyetlen célja az, hogy minél több pénzt halásszanak ki a “””buta””” amerikaiak zsebéből. Buta alatt itt most érts azt, hogy átlag focidrukker böngészi a listát, mert fogadni szeretne. Talál egy olyan QB-t, akit ismer (például ARoD-ot, nem Carrt), és azt látja, hogy nagyon jól fizet ahhoz képest, hogy mennyire agyon van hypeolva a médiában, meg mennyire tartják. Bumm, felteszi rá a fél házat és Vegas kaszált a “””buta””” emberen egy csomót.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team