About the author

15 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Megkérdőjelezhető? Dani! Ez komoly? Gyakorlatilag a legproduktívabb játékos volt a PO-ban. Brady és Gilmore mögött talán a 3. legfontosabb. Ha többet egyetlen snapet sem játszik, akkor is igazolta a döntést.

 2. 2

  katonadani

  az első körben olyan játékost választasz, aki egy évet jól teljesít?
  Egy elkapni nem tudó futó amúgy sem igazán hasznos, vagy ér ennyit, mert óriási részben a támadófalától függ a teljesítménye.
  Gondoljunk csak Bellre, aki ráadásul baromi jó elkapó is, de a földön simán helyettesítette DeAngelo Williams és James Conner is. Mert a futók földön hozott teljesítménye nagyban a fal teljesítményével korrelál.

 3. 3

  Brain Schottenheimer

  Running backs don’t matter

 4. 4

  Hurrá Torpedó

  A mester szokta mindig mondani: csak a következő meccsel kell foglalkozni. A csávó gyakorlatilag megnyerte az SB-t a patsnak, így nincs kérdőjel. Tavaly rá volt szükség. Hogy 2-3 év múlva lesz e rá szükség az most szerintem senkit nem érdekel. Ha egészséges marad akkor hasznos lesz később is. Ha nem akkor úgyis abbahagyja a focit. És ha a gyűrűt nézzük, akkor tökmindegy hányadik körben draftolták, felcserét is megért volna, vagy 2 első kört is, annyira produktív volt a playoffban. (más kérdés, hogyha nem ő, akkor valószínűleg más. a döntőben pl én is bevittem volna ott egy yardról)

 5. 5

  Gábor Kakuszi

  Ha minden elsőkörösünk csak 1 SB winben lesz főszereplő, azt aláírom. Patsnél az örökös win-now-ban máshogy kell nézni a draftcetlik értékét.

 6. 6

  kitalaltnev

  Ismert rossz hír. Én (is) izgulok majd érte (is), de nem előre szarok be. Hosszú távra kell, kincset ér, kímélni-limitálni fogják, h. a PO-ban újból hasítson. Uff. :)

 7. 7

  Arnold Patsenegger

  A Draft cetlik túl vannak értékelve. :)

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Szerintem a GM ek és a szurkolók 50%-a holnap térden lőné az összes Draft pickjét első körössel együtt egy SB-ért cserébe.

  A kockázat benne volt. Red flag a térde miatt ismert volt. Böbi kockáztatott. Bejött.

  Persze Böbi már a draftkor tudta, hogyan kell alakítani az O-t, hogy kamatozzon Sony képessége.

  Leonidas szerint elkapni is tud:
  https://fuzovelkifele.com/2018/04/a-jovo-sztarjai-sony-michel/

  :)

  És igen. Simán lehet, hogy a jövőben nem lesz egyáltalán dezignált workhorse futója a Peccnek. Ahogy wr1-sem lesz. Ahogy domináns TE sem lesz. Jó eséllyel több targetje lesz Sonynak idén White rovására. . A futásokat meg jobban szétosztják.

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  Meg a cap space, a safety poszt, a TE
  és a spread offense is :)
  A punter nem. Abból kell még.

 10. 10

  Bélabá a csótány

  Most képzeld el azt a kaftai képet,hogy valaki reggel felébred vércsévé változva,és az első mondata ez:NA UGYE HOGY BUST LESZ A SZONI MICSEL!!!

 11. 11

  Tamer Link

  Megkérdőjeleződik az első körös daftcédula, hogy jól lett-e elköltve? Ez ugye vicc volt? Amit eddig teljesített kiváló futónk, azzal réges-régen behozta a cetli értékét és ha ezután egy yardot sem futna, már pozitív az egyenlege, DE erről szó sincs. Mennyi és mennyi első kőrös ment a kukába? Szinte az a ritkább, hogy komoly eredményt tud felmutatni.

 12. 12

  Vicgeordie

  mekkora deathmatch lesz az az Allen-Bailey-csörte szeptemberig :)

 13. 13

  Ben

  Köztudott hogy BB nem szokott boom or bustot húzni az első körben, arra ott neki a 2.. Bízunk az öregben eddig nem adott rá okot hogy nem érdemli meg.(ő látta a tehetséget Michelben)

 14. 14

  katonadani

  persze, sokan sok mindent beáldoznának egy SBért, de ne tegyünk már úgy, mintha Michel egymaga nyerte volna meg a Patsnek. Jó eséllyel ha helyette más fut is nagyon sikeresek lettek volna.

  Az elkapásokhoz: volt 14 targetből 8 elkapása, 2 dropja. Ha tud is elkapni, nem mutatta meg, és nem használta erre egyáltalán a Pats.

 15. 15

  csak ezt ne

  Sony Michelt nem workhorse futónak hozták, soha nem is volt az. Hill sérülése, majd kimagasló formája miatt kapott ennyi szerepet, aggódtam is, hogy bírja-e. A Kansas ellen a 4. negyedben meg a hosszabbításban már pihentetni is kellett. 200-250 labdacipelés körül elég is is lenne neki, nyilván egy mélyebb futócsapattal ez elég lehet.

  Fontosabb lenne az elkapásban fejlődnie, a Georgia jobban használta ebben, akkor egy-egy drive során végig fennmaradhatna, ha úgy adódik, meg a futását is segítené, ha komoly passzopció lenne. A passz védelemben viszont teljesen rendben volt a srác már tavaly is, úgyhogy tényleg csak kevés hiányzik neki, hogy minden downos futó legyen, de nem agyonhasználva. Szerintem az első kör vége túlzás volt érte tényleg, de most tisztán látszik, hogy minden Pats szurkoló örül neki, hogy nálunk van. Az elkapó ifjonc is csak ennyire váljon be az első évében, 1260 yard és 12 TD (fele a PO-ban) és senki nem fog reklamálni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team