Connect with us

Hír

Nincs minden rendben Sony Michel térdével

Sony Michel nem vett részt a Patriots kötelező minicampjén, és eddig nem volt információ arról, hogy miért. Most viszont kiderült, a futónak a térdén végeztek el egy kisebb beavatkozást, de a hírek szerint a július végén kezdődő edzőtáborra már rendben lesz.

Michelnek nem ez az első térdproblémája, gimiben elszakadt a keresztszalagja, és egyetem is volt térdsérülése. Ráadásul újonc szezonja első meccsét is kihagyta, mert az edzőtábor elején meg kellett műteni, illetve a 8-9. héten sem állt rendelkezésre térdproblémák miatt. A draft előtt arról lehetett tudni, hogy problémás a térde, egyes pletykák szerint ráadásul degeneratív is, ami nagyon aggasztó egy játékosnál, futónál különösen – Jay Ajayiról és Sam Bradfordról is ezt mondják egyébként.

Michel tavaly 209-szer cipelte a labdát 931 yardért és 6 TD-ért, majd a rájátszásban hozáadott 336 yardot és rekordot jelentő 6 TD-t. Könnyen lehet azonban, hogy limitálni fogják a terhelését, ezért érkezhetett Damien Harris is a draft harmadik körében. Ha így lesz, és nem tud workhorse futó lenni Michel, illetve az élettartama is megrövidül a profik közt, akkor eléggé megkérdőjeleződik, hogy miért költött első körös picket rá Bill Belichick.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!